Cine este Bogdan Ioan, marele câștigător Vocea României, sezon 8

Bogdan Ioan
Bogdan Ioan

Bogdan Ioan este marele câștigător Vocea României, sezon 8.

Bogdan Ioan are 28 de ani, este din Constanța și are talent cu carul!

De când a participat la Vocea României, cântărețul a declarat că a primit foarte multe cereri de prietenie pe paginile de socializare, multe mesaje frumoase şi multe oferte de a cânta la diferite evenimente.

Ce a însemnat experiența de la Vocea României


Experiența de la Vocea României nu l-a schimbat deloc pe Bogdan.

VEZI ȘI CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2018, sezonul 8. Cine este MARELE câștigător

"Nu pot spune că mi s-a schimbat modul de viaţă. Mai sunt oprit pe stradă de anumite persoane care mă recunosc pentru a face poze şi este ceva incredibil, este ceva nou pentru mine. Încerc să rămân acelasi om care am fost şi înainte de a participa la Vocea României", a mărturisit Bogdan Ioan.

Tânărul arhitect a zis că a luat în calcul participarea la Vocea României, însă timpul nu i-a permis.

"De patru ani mă gândeam să particip, dar faptul că eram student nu mi-a permis ca timp. Între timp, am terminat facultatea şi mi-am zis să încerc şi experienţa asta şi cred că a fost cel mai bun moment pentru a face acest lucru".

Bogdan Ioan, senzație la Vocea României


La Vocea României, sezon 8, Bogdan Ioan a făcut senzație! Interpretarea melodiilor lui Michael Jackson i-a făcut pe jurați să declare că este formidabil.

Senzație! Nu am mai auzit așa ceva la Vocea României. Sunt șocat! Mi-ar plăcea să am ocazia să lucrez cu tine. Vocea ta te va duce departe. M-ai lăsat fără cuvinte. Nu am auzit pe nimeni să cânte așa ca Michael Jackson. Sunt de opt sezoane la Vocea României, dar nu am mai auzit așa ceva!", a spus Smiley.

CITEȘTE ȘI Finala Vocea României. Andra: Tu ești VOCEA ROMÂNIEI!

Tudor Chirilă și-a amintit că prin anii '90 a fost la concertul lui Michael Jackson care a avut loc în România. "Mi-ai amintit de acel moment. Mi-ai dat aceleași emoții pe care mi le-a dat Michael Jackson în 1992", a zis artistul.

Bogdan Ioan, primele declarații după câștigarea Marelui premiu


"Nu prea am vorbele la mine acum. Vă mulțumesc foarte mult tuturor care m-au susținut, tuturor care mi-au dat șansa să ajung până aici, mulțumesc echipa Smiley, mulțumesc părinților mei, mulțumesc prietenei mele, mulțumesc echipei producției și, în primul rând, lui Michael Jackson, că s-a născut", a declarat Bogdan Ioan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel