Relația dintre ministrul britanic Hancock și consiliera Coladangelo este mai serioasă decât pare

Pixabay
Pixabay

Fostul ministru britanic al sănătății, Matt Hancock, are o relație serioasă cu amanta și consiliera sa, Gina Coladangelo. 

Soția fostului ministru al sănătății Matt Hancock nu a știut nimic despre aventura pe care soțul său o avea cu prietena și consiliera sa Gina Coladangelo. Fostul ministru și-a anunțat soția cu o seară înainte ca povestea să apară în The Sun că relația extraconjugală pe care o avea este una serioasă. 

Conform informațiilor The Sunday Times, citate de The Sun, soția lui Hancock nu știa despre relație. Hancock i-a adus la cunoștință soției sale că relația lor a luat sfârșit, cu o seară înainte ca scandalul să ajungă pe primele pagini ale presei britanice. 

Coladangelo a renunțat la postul său din Departamentul de Îngrijiri și Servicii Sociale, pentru care era plătită lunar cu un salariu de 15.000 de lire sterline. Hancock și Coladangelo au fost surprinși în timpul unor momente intime în care se sărutau de o cameră video montată în biroul ministrului. 

Ministrul și-a prezentat public scuzele

Ministrul sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, și-a cerut scuze, după ce mai multe imagini cu el și consilierul său principal au apărut în prima pagină a publicației The Sun. În imagini cei doi se îmbrățișează pasional și se sărută. Hancock a spus că „îi pare foarte rău”, scrie Reuters. Ministrul este căsătorit. 

Consiliera sa este o prietenă pe care a angajat-o la sfârșitul anului trecut. În scuzele comunicate, Hancock a mai precizat că ”accept faptul că am încălcat regulile de distanțare în aceste circumstanțe”. 

„Am dezamăgit oameni și îmi pare foarte rău. Rămân concentrat pe scoaterea țării din această pandemie și aș fi recunoscător dacă eu și familia mea am avea mai multă intimitate privind această problemă personală”, a mai adăugat Hancock. 

Camera buclucașă nu mai filmează

Camera de supraveghere care a surprins momentul în care fostul ministru britanic al Sănătății, Matt Hancock, a sărurat-o pe consiliera sa cu care ar fi avut o relația, a fost oprită, scrie Metro.co.uk.

După ce aceste imagini au ajuns în spațiul public, iar Matt Hancock a fost în centrul unui adevărat scandal, camera a fost acoperită. Aceasta era în biroul ministrului Sănătății din anul 2017. Acum, noul ministru al Sănătății, Sajid Javid, a spus că respectiva cameră a fost dezinstalată. El a fost întrebat despre acest aspect în timpul unei vizite la un spital. Sajid Javid a spus că nu a fost decizia sa, dar a confirmat informația despre dezinstalarea camerei este adevărată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel