Regina Elisabeta, gest neașteptat pentru Meghan și Harry. Dovada că vrea împăcarea, în ciuda conflictului Ducilor cu William și Charles

Foto: Instagram Royal Family / Sussex Royal
Foto: Instagram Royal Family / Sussex Royal

Regina Elisabeta face pașii spre împăcarea cu Meghan și Harry. Ce gest neașteptat a făcut aceasta. 

Prințesa Diana, ultima discuție telefonică. A murit la câteva ore după ce a spus asta. Detalii cutremurătoare

Citește și: Un român, fiul Prințului Charles. Apel în fața Palatului Buckingham: Am acte ADN doveditoare! Tată, AJUTOR!

Meghan Markle și Prințul Harry au stârnit controverse după controverse încă de la căsătorie, iar odată cu decizia să renunțe la statutul de membri seniori ai Casei Regale și să se mute în SUA, relațiile cu Familia Regală s-au răcit extrem de mult.

În ciuda conflictelor pe care fratele lui Harry, Prințul William, tatăl său, Prințul Charles, Kate Middleton și restul familiei le au cu cei doi Duci, se pare că Regina Elisabeta speră la o împăcare și la o reapropiere. 

Kate Middleton, "LIPICIUL" familiei, refuzată de Regina Elisabeta. Nicholl, detalii cheie: Nu a plăcut-o! Îi ia locul Prințului Philip

Regina Elisabeta, gest neașteptat. Dovada că vrea împăcarea cu Meghan și Harry

Prințul Charles, suspect în cazul morții Prințesei Diana, interogat de Poliție. Biletul tulburător lăsat de Lady Di, dezvăluit ACUM

Regina Elisabeta a II-a a făcut un gest neașteptat care dă de înţeles că vrea să facă pace cu Prinţul Harry şi Meghan Markle.

Suverana Marii Britanii i-a invitat pe cei doi Duci de Sussex la Jubileul de platină ce va avea loc anul viitor, atunci când Regina Elisabeta va sărbători 70 de ani de domnie.

Conform unor surse din cadrul familiei regale, Harry şi Meghan vor participa la parada oficială de ziua Reginei şi la ceremonia Trooping the Colour, care vor avea loc la Londra în 2022.

Meghan și Harry, excluși de la balconul Suveranei?!

Cu toate astea, conform Mirror.com nu se ştie și nu s-a stabilit încă dacă ei se vor alătura la balcon Suveranei şi altor membri seniori ai Casei Regale, dar este foarte posibil ca staff-ul să decidă ca doar membrii activi ai familiei să stea la balcon, aşa cum e tradiţia, iar asta va însemna că ducii de Sussex nu vor fi printre aceştia. 

"Ducele şi Ducesa de Sussex au fost invitaţi şi e clar că Regina abia aşteaptă să îi vadă. Momentul balconului va fi decis mult mai aproape de eveniment şi există o limită impusă numărului de persoane şi cred că membri care lucrează ai familiei sunt mai sus decât ducii pe listă", a declarat o sursă din cadrul Casei Regale a Marii Britanii. 

În 2022, odată cu celebrarea a 70 de ani de la urcarea pe tron a Reginei Elisabeta a II-a, cetăţenii Regatului Unit vor avea o minivacanţă între 2 şi 5 iunie. 

Prințul Charles, furios pe Harry. Primele schimbări pentru Coroană, pedeapsă pentru Archie: Va face tot ce-i stă în putință

Potrivit unei surse apropiată monarhiei, citată de Daily Mail, Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry nu va fi prezent în linia succesiunii, iar Charles se va asigura de acest lucru.

Motivul fiului Reginei Elisabeta este acela că vrea să reducă numărul persoanelor din linia directă a tronului și este gata să intre într-o bătălie juridică pentru a obține acest lucru. Asta înseamnă că Prințul Charles face primele demersuri pentru a schimba legile Coroanei Britanice, unele vechi de sute de ani.

Mai mult, justificarea lui Charles este de natură financiară, pentru că familia regală britanică trăiește din subvenții obținute de la bugetul statului, adică din taxe și impozite, iar Charles crede că poporul nu mai este dispus să plătească pentru membrii unei monarhii în plină expansiune. El le-ar fi comunicat deja intenția sa lui Meghan și Harry, arată sursa citată, iar asta a accentuat și mai multe tensiunea din Familia Regală britanică.

"Harry și Meghan au spus că Archie nu va fi niciodată prinț, chiar și atunci când Charles va deveni rege", a afirmat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel