Prințul Charles, suspect în cazul morții Prințesei Diana, interogat de Poliție. Biletul tulburător lăsat de Lady Di, dezvăluit ACUM

Foto: Instagram / Clarence House
Foto: Instagram / Clarence House

Prințul Charles a fost interogat în secret după moartea Prințesei Diana.

Prințul Charles a fost interogat în secret de poliția britanică cu privire la moartea fostei sale soții, Prințesa Diana.

Totul s-a întâmplat în anul 2005, iar decizia oamenilor legii a venit în urma biletului lăsat de Prințesa Inimilor.

În acest bilet dat majordomului ei, Lady Di a scris că fostul partener ar fi plănuit un accident care să îi fie fatal.

Ce a scris Prințesa Diana în bilet. Detalii tulburătoare

Dezvăluirea a fost făcută chiar de John Stevens, fostul șef al Scotland Yaed, care a dat și detalii despre interogarea Prințului Charles, ce a avut loc la Palatul St. James's din Londra.

"Stau aici la biroul meu astăzi, în octombrie, dorind ca cineva să mă îmbrățișeze și să mă încurajeze să fiu puternică și să țin capul sus.

Această fază specială din viața mea este cea mai periculoasă. Soțul meu plănuiește un accident de mașină. Defecțiune la frână și leziuni grave la cap pentru a-i elibera calea să se căsătorească cu Tiggy. Camilla nu este altceva decât o momeală, așa că suntem folosiți în toate sensurile cuvântului", a scris Prințesa Diana în biletul lăsat majordomului.

"Este adevărat că au existat acuzații asupra Prințului de Wales și alți membri ai Familiei Regale Britanice. A fost nevoie însă să descoperim dovezi înainte de a-l aborda cu întrebări formale. Nu am descoperit nicio dovadă care să susțină scenariul sugerat de biletul prințesei Diana”, a afirmat John Stevens, citează Daily Mail

Ce a spus Prințul Charles când a fost interogat

În momenul interogatoriului Prințului, întrebat de ce ar fi scris fosta lui soție un astfel de mesaj, el a declarat că nu avea habar de existența bilețelului, până când acesta a fost făcut public de presa britanică și, mai mult de atât, el nu știa că aceasta ar fi avut astfel de suspiciuni.

Potrivit lui John Stevens, Prințesa Diana ar fi scris acel bilet în perioada în care aceasta i-a oferit celebrul interviul lui Martin Bashir, ce a fost difuzat de BBC. 

John Stevens: Nu ați discutat această notă cu ea, domnule?

Prințul Charles: Nu, nu știam că există.

John Stevens: Știți de ce a avut prințesa aceste sentimente, domnule?

Prințul Charles: Nu, nu.

Versiunea necenzurată a notei nu a fost făcută publică până în 2007 în dovezile audiate în ancheta cu privire la decesele Diana și Dodi Fayed.

Stevens a spus că echipa sa nu a găsit alte dovezi în timpul anchetei sale, denumită în cod Operațiunea Paget, pentru a susține scenariul sugerat în nota Dianei.

"Dacă am fi știut la vremea aceea, cu siguranță am fi mers și l-am intervievat. Și ar fi fost parte integrantă a anchetei pentru a ajunge la capătul acesteia", a mai spus Stevens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel