Regina Elisabeta, decizie radicală înainte de înmormântarea Prințului Philip. Încalcă protocolul pentru a-l salva pe Harry

Foto: Instagram / Royal Family
Foto: Instagram / Royal Family

Regina Elisabeta a luat o decizie radicală, cu puțin timp înainte de înmormântarea Prințului Philip. 

Vezi și: Prințul Philip și Prințul Harry, asemănare izbitoare. Fotografia care face înconjurul lumii. "A fost bunicul meu: un maestru al fripturilor la grătar"

Prințul Philip, mort în timpul unui număr de comedie despre el. Momentul în care Lewis Spears și-a înghițit glumele: Suntem siguri că a murit? VIDEO

Sâmbătă, 17 aprilie, va avea loc înmormântarea Prințului Philip, care a murit vineri, 9 aprilie, în somn, după ce a fost internat în spital cu probleme cardiace.

Regina a dat un ordin menit să-l protejeze pe nepotul ei, Prințul Harry.

Mai exact, în momentul în care Prințul Harry a părăsit Familia Regală pentru a se muta în Statele Unite, alături de Meghan Markle, acesta și-a pierdut titlurile militare, motiv pentru care, la înmormântarea bunicului său, el ar fi fost singurul care nu ar fi purtat uniformă. 

Pentru că relația dintre Regina Elisabeta și Prințul Harry este una extrem de puternică, așa cum a dezvăluit chiar fostul duce se Sussex, bunica lui a decis să-l salveze dintr-o situație jenantă, așa că toți seniorii din familia regală au primit ordin să poarte haine de doliu, în loc de uniforme, la slujba de înmormântare a Ducelui de Edinburgh. 

Decizia Reginei încalcă protocolul și tradiția

Decizia radicală vine în condițiile în care protocolul regal presupune ca toți să poarte uniforme la astfel de evenimente, potrivit Daily Mail.

Ducele de Sussex și-a pierdut rolul de căpitan general al Marinei Regale, pe care îl preluase de la bunicul său, la fel cum a pierdut și alte două titluri militare onorifice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel