Rareş Ilie a semnat cu Maccabi Tel-Aviv. Detaliile transferului de la Nice

Facebook Rareş Ilie
Facebook Rareş Ilie

Mijlocaşul român Rareş Ilie a plecat de la Nice, clubul francez care l-a cumpărat de la Rapid Bucureşti, şi a semnat cu Maccabi Tel-Aviv, în Israel. 

”Împrumutul lui Rareș Ilie la Maccabi Tel-Aviv este rezolvat. Clubul l-a adus gratis de la Nice, iar francezii au refuzat să includă și o opțiune de transfer definitiv”, scrie jurnaliştii de la Sport5.

Rareş Ilie ar fi ajuns în Israel noaptea trecută, când a avut şi vizita medicală, iar apoi a semnat contractul cu Maccabi, unde va încasa 40.000 euro pe lună. Conform sursei citate, românul nu a fost prima opţiune a israelienilor, dar mutările lui Konrad de la Fuente şi Igibo Camara au picat. 

Marţi, antrenorul lui Nice spusese că nu mai pleacă jucători 

"Nu cred (n.r. – că vor pleca jucători). Cred că vor mai fi transferuri, vom vedea ce oportunități sunt. Îl las pe directorul sportiv, noi avem un meci important de pregătim și suntem concentrați la el”, a anunțat Didier Digard, antrenorul interimar de la Nice, potrivit L’Equipe.

Adrian Mutu l-a sfătuit pe Rareş Ilie să nu se întoarcă în România 

"Am vorbit la telefon în săptămânile trecute. Rareş a venit cu o problemă personală în România. Că a fost şi este alături de Rapid nu este o noutate, se ştie că ţine cu acest club. Nu, nici nu am luat în calcul această situaţie (n.r. de a fi împrumutat de Rapid). 

În primul rând, pentru Rareş, pentru care nu-i sugerez să vină, să se întoarcă în România, să se întoarcă la Rapid. Trebuie să continue acolo, să strângă din dinţi, să se antreneze bine pentru ziua care va veni şi se va apela la serviciile lui”, a spus Adrian Mutu în cadrul unei conferințe de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel