EXCLUSIV  Raluka, despre experiența “Asia Express”: “Mi se pare incredibil”

Raluka a câștigat marele premiu de la “Asia Express” alături de colega ei de breaslă și totodată prietena sa, Ana Baniciu. 

Artista ar repeta oricând această experiență, chiar dacă a trecut în timpul reality show-ului prin grele încercări. Ce a făcut cu banii câștigați și ce pregătește acum, ni s-a confesat Raluka, într-un interviu pentru DC News.

- Raluka, cum arată până acum vara aceasta pentru tine?

Arată foarte încărcată☺ Însă mă bucură faptul că în sfârșit a venit vara mult așteptată, cu muult soare care să ne mai încarce cu puțin energie bună☺

- Ce destinație de vacanță ai ales și de ce?

Vara aceasta nu voi pleca în nicio vacanță, petrec și voi petrece foarte mult timp în studio, unde alături de echipa mea pregătesc un nou proiect muzical.

(oar_w460)

- Ai mai repeta experiența “Asia Express”?

Oricând! A fost o experiență minunată în care am cunoscut mulți oameni frumoși, am văzut multe locuri, tradiții și care ne-a ajutat foarte tare să ne cunoaștem limitele. Clar sunt dispusă să accept o nouă provocare!

- Ai încasat marele premiu de la “Asia Express”? Dacă da, ce anume ți-ai propus să faci cu banii sau deja i-ai și cheltuit☺?

Banii câștigați în urma emisiunii îi investesc în cariera mea muzicală dar și într-un imobil. Cel puțin acesta este planul!

- Cu ce vedete ai rămas în relații bune după acest reality-show?

Acest show ne-a pus la mari încercări pe toți, lucru ce ne-a unit. Cu toții am rămas în relații bune, ne vedem, vorbim, ne amintim prin ce pățanii am trecut. Într-adevăr ne-am apropiat și împrietenit să spun puțin mai tare cu Liviu și cu Andrei. Sunt niște băieți minunați și au un suflet cât Asia.

- Cât de tare te-a transformat această experiență și ce anume ai avut de învățat din ea?

Waw! Atât de multe am avut de învățat din tot timpul petrecut acolo încât nu știu cu ce să încep. Cred că cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la oamenii din Asia este să fii fericit. Oamenii de acolo indiferent de locul în care trăiau, de casa în care locuiau sau de ce aveau pe masă, erau fericiți. Asta mi se pare incredibil. Să poți să te deconectezi de tot ce este negativ și să zâmbești!

(oar_w460)

- Ce greșeli din trecut nu ai mai repeta?

Nu am făcut greșeli atât de mari încât să le regret. Cred că le-aș repeta pe toate pentru că în final, în urma acelor greșeli am avut ce învăța, lucru ce m-a ajutat în viață.

Citiți mâine a doua parte a interviului cu Raluka pentru DC News!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel