Rafila, despre cum se ia coronavirusul: REPET! Nu vreau să speriem lumea!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Prof. Alexandru Rafila a vorbit despre apariția coronavirusului în Europa și despre condițiile care au făcut facilă existența sa în Lombardia.

Prof. Alexandru Rafila a vorbit, pentru Digi 24, despre apariția coronavirusului în Europa și despre condițiile care au făcut facilă existența sa în Lombardia.

„Culmea este de ce s-a întâmplat în Lombardia, de exemplu. Pentru că Lombardia, în Italia, este principalul hub comercial al Italiei. Acolo există o foarte mare circulație de mărfuri care provin din China, dar nu de la mărfuri, ci de la persoanele care erau implicate în toate activitățile astea comerciale... Se pare că și la începutul lunii ianuarie, în Lombardia a fost un caz de pneumonie de cauză necunoscută până să reușească lumea să le coreleze cu noul coronavirus.

Probabil, în Europa virusul a ajuns mai repede decât am înregistrat noi primul caz și a existat această circulație comunitară, în anumite zone, iar zona aceea Lodi, cu 11 localități din Nordul Italiei este chiar zona unde există cele mai mari depozite comerciale unde există relații directe cu China și cu cetățeni chinezi. Repet, nu mărfurile, ca să nu speriem lumea că de la mărfuri se transmit bolile", a explicat prof. Rafila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel