Răducioiu, despre Florin Andone: „Nu are acel simț al golului"

Duminică, echipa lui Florin Andone, Deportivo La Coruna a pierdut cu scorul de 7-1 pe terenul lui Real Madrid, în campionat. Pentru Deportivo a înscris Adrian Lopez, iar atacantul român nu a reușit să se remarce decât prin două ratări, în minutul 70.

Florin Andone a ratat singur, cu poarta goală, în minutul 70, la scorul de 4-1 pentru Real Madrid. Câteva secunde mai târziu, a scăpat singur cu portarul. A șutat pe lângă portar, însă mingea a fost respinsă de un fundaș.

După prestația nesatisfăcătoare a lui Andone, Florin Răducioiu, membru al Generației de Aur, a comentat jocul românului:

„Nu vreau să-l critic, dar să ai două ocazii într-un minut și să nu dai un gol... Știu ce înseamnă să ratezi, dar nu e normal. Nu are acel simț al porții, al golului. La acea fază din minutul 70 trebuia să dea gol", a declarat Răducioiu la TV Telekom Sport.


Răducioiu a jucat 3 sezoane în Spania


Florin Răducioiu are 21 de goluri înscrise în 40 de selecții la naționala României. De-a lungul carierei a evoluat pentru Dinamo, Espanyol, Bari, Verona, Brescia, Milan, West Ham, Stuttgart, Monaco și Creteil-Lusitanos.

Florin Andone are 5 goluri, 2 assist-uri și 16 apariții în La Liga. Pentru naționala României, Andone a bifat 19 selecții și un gol. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel