Urmărește emisiunea live


Radu Tudor: Cei 10 ani petrecuți cu Traian Băsescu președinte, pierduți din viață

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor a întocmit bilanțul ultimului deceniu, perioadă în care Traian Băsescu a fost președintele României, apreciind că, pentru imensa majoritate a românilor, reprezintă 10 ani pierduți din viață.

Duminică, 21 decembrie 2014, Klaus Iohannis a devenit oficial noul preşedinte al României, după ce a depus jurământul constituţional, la Palatul Parlamentului, iar, ulterior, a preluat mandatul de la Traian Băsescu, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni.

”Astazi se incheie una din cele mai tulburi si instabile perioade politice din istoria post decembrista. Romania s-a confuntat in 25 de ani cu inevitabile convulsii, cu probleme uriase generate de tranzitia dureroasa de la comunism la democratie. N-am avut insa niciodata o perioada in care societatea romaneasca sa fie dezbinata in mod programatic, intentionat, de la varful celei mai importante institutii de stat : Presedintia”, a scris, astăzi, pe blogul personal, Radu Tudor.

După ce realizează o radiografie a unor momente diverse din perioada celor 10 ani în care Traian Băsescu a fost președintele României, Radu Tudor încheie cu o concluzie tristă: ”Pentru imensa majoritate a romanilor, cei 10 ani petrecuti cu Basescu presedinte reprezinta o perioada urita si greu de suportat, o amplificare a necazurilor si nevoilor, o stare de permanenta nervozitate si indignare, un haos indus zilnic de la cel mai inalt nivel. Adica : 10 ANI PIERDUTI DIN VIATA !”.

Citește AICI textul integral scris în ziua în care Traian Băsescu a predat mandatul de președinte al României succesorului său, Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel