Radu Mazăre, extrădare. Ministrul Justiției, anunț de ultimă oră - LIVE TEXT

Rodica Mitu / 14 mai 2019 / 16:24 Salveaza PDF Comentarii
Ana Birchall
Descriere foto: Ana Birchall

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a susținut, marți, o declarație de presă.

Ministerul Justiţiei a transmis, luni, documentele necesare în vederea extrădării fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, din Madagascar, luni la ora 09.00 acestea fiind primite de ministerul Justiţiei din Madagscar.

Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru cele mai importante declarații.

Update 2: E OFICIAL!

Ministrul Justiției, declarații despre extrădarea lui Mazăre 


Ministerul Justiției a fost informat oficial, astăzi, 14.05.2019, ora 17:19, de către Biroul Național Interpol că procedura de extrădare a lui Radu Ștefan Mazăre a fost admisă de către autoritățile din Republica Madagascar.

Din acest moment sunt puse în aplicare, în regim de urgență, dispozițiile privind preluarea din Republica Madagascar a lui Radu Ștefan Mazăre sub escortă de către autoritățile competente din România.

Mulțumesc tuturor autorităților atât din Republica Madagascar cât și din România pentru excelenta colaborare.

De asemenea, vreau să multumesc în mod cu totul și cu totul special colegelor și colegilor mei din Ministerul Justiției pentru acest adevărat maraton din ultimele zile.

Prin această decizie a autorităților din Republica Madagascar, Ministerul Justiției din România și-a îndeplinit responsabilitățile și atribuțiile legale cu responsabilitate și profesionalism.UPDATE 1: Extrădarea lui Mazăre ar fi fost admisă, informează Antena 3.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84