Urmărește emisiunea live


Pune un pahar cu vodcă în frigider peste noapte. Doar gospodinele iscusite fac asta

Pune un pahar cu vodcă în frigider peste noapte. Doar gospodinele iscusite fac asta. Sursa - pixabay.com
Pune un pahar cu vodcă în frigider peste noapte. Doar gospodinele iscusite fac asta. Sursa - pixabay.com

Electrocasnicele sunt de nelipsit din casa oricărei persoane. Unele dintre ele sunt absolut necesare, precum mașina de spălat sau frigiderul.

De aceea sfaturile legate de eliminarea mirosurilor străine din frigider sunt de folos pentru toată lumea, fără excepție. 

În ciuda faptului că există destul de multe motive pentru apariția mirosurilor urâte, cu ajutorul trucului despre care vă vom povesti mai jos, puteți scăpa cu ușurință de ele.

Pentru a face acest lucru, va trebui să umpleți o farfurie mică sau un pahar cu vodcă. Nu este necesar să folosiți o băutură alcoolică scumpă, folosiți alcoolul pe care îl aveți la îndemână.

Nu mai pune magneți pe frigider: avertismentul specialiștilor. Poți rămâne fără aparatul electrocasnic

Așezați farfuria sau paharul cu alcool pe un raft al frigiderului și lăsați-le acolo peste noapte. În timpul în care votca stă în frigider, este mai bine să nu deschideți ușa aparatului electrocasnic. Dimineața, nu va fi nici urma de mirosuri neplăcute, care s-au instalat in frigider.

Dacă, din anumite motive, acest sfat nu ți se potrivește, nu dispera: poți folosi câteva bucățele de pâine neagră, care vor avea același succes. Răspândite pe rafturile frigiderului, bucățelele de pâine vor absorbi  toate aromele neplăcute.

 

Pune frunze de dafin în frigider. Iată de ce trebuie să o faci

Dafinul este o plantă fantastică, care a fost folosită de secole nu doar în bucătărie, ci și în multe alte scopuri. 

În acest articol vom dezvălui câteva caracteristici particulare ale dafinului și o utilizare specială legată de frigider. 

Dafinul este o plantă magnifică, care are zeci de proprietăți. De exemplu, din frunzele de dafin poți face infuzii și ceaiuri, care combat durerile abdominale. De asemenea, cu frunzele de dafin poți parfuma întreaga casă sau optimiza zeci de rețete.

Frunzele de dafin pot fi folosite și pentru frigider. Motivul este simplu: planta de dafin este capabilă să parfumeze interiorul aparatului electrocasnic.

Secretul unei băi strălucitoare și igienizate în doar câteva minute! Iată ce trebuie să faci

Ai observat că, uneori, când deschizi ușa frigiderului apar mirosuri neplăcute? Există alimente care răspândesc un miros foarte intens, nu neapărat legat de starea corectă de conservare. Să ne gândim la brânză, spre exemplu.

Pentru a rezolva problema, poți folosi frunze de dafin. Trebuie doar să pui câteva frunze de dafin pe diferitele rafturi ale frigiderului și să le lași câteva zile.

Metoda ar putea fi combinată și cu bicarbonatul de sodiu, care este foarte util și împotriva mirosurilor neplăcute, datorită acțiunii sale absorbante.

Există, de asemenea, și alte metode alternative pentru utilizarea acestei plante. De exemplu, poți face o infuzie utilă pentru parfumarea locuinței și a suprafețelor. În acest caz trebuie doar să fierbi niște frunze într-o cratiță și apoi să intri cu infuzia în fiecare cameră.


Aperitiv delicios, gata în 5 minute! Încearcă și te vei convinge

Știai, că este posibil să pui frunzele de dafin direct în punga aspiratorului, pentru a parfuma toată casa odată ce aparatul este folosit?

De asemenea, poți umple niște săculeți de pânză cu foi de dafin și să le pui în sertare și dulapuri. În acest fel, vei îndepărta toate insectele și vei parfuma dulapul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel