Pune un burete în mașina de spălat vase: soluția eficientă pentru o problemă enervantă

Pune un burete în mașina de spălat vase, soluția eficientă pentru o problemă enervantă. Sursa foto: freepik.com
Pune un burete în mașina de spălat vase, soluția eficientă pentru o problemă enervantă. Sursa foto: freepik.com

Știi că poți pune un burete în mașina de spălat vase? Dacă acest lucru ți se pare surprinzător, află că este destul de normal să o faci.

De ce să pui un burete în mașina de spălat? Practica pare destul de neobișnuită la prima vedere. Dar este o modalitate simplă de a economisi bani.

Pe măsură ce costul vieții crește, mulți încearcă să găsească cele mai ingenioase trucuri pentru a economisi bani. Aceasta implică neapărat schimbarea obiceiurilor de consum și prelungirea duratei de viață a aparatelor electrocasnice. Ei bine, imaginează-ți că și viața bureților de vase poate fi prelungită.  

Ai gărgărițe în bucătărie? Un truc genial te ajută să scapi de ele

Un burete colectează o cantitate mare de bacterii și mucegai din utilizarea. Dacă nu ai obiceiul de a-l dezinfecta, vei expune vasele la germeni.

Cu toate că este indicat să-l înlocuiești o dată la două săptămâni, totuși este posibil să-i prelungești durata de viață cu câteva zile, pentru a-l folosi mai mult și, prin urmare, pentru a economisi bani! Și poți face acest lucru cu mașina de spălat vase.

Pentru a asigura dezinfecția optimă a buretelui în mașina de spălat vase și pentru a elimina bacteriile, nu este necesar niciun efort. Trebuie doar să-l pui în mașina de spălat vase, alături de  farfuriile murdare și să activezi un ciclu obișnuit de spălare la 60°, însoțit de uscare. În acest fel, buretele și vesela vor fi impecabile.

Curăță, ușor, chiar și cel mai murdar cuptor: tot ce ai nevoie sunt 3 ingrediente

Deci mașina de spălat vase face concurență cu cele mai bune trucuri ale bunicii pentru a curăța bureții și a le prelungi durata de viață. Mașina de spălat vase este capabilă să elibereze buretele de germeni, dezinfectându-l în profunzime. În plus, un ciclu de spălare al aparatului elimină umiditatea acumulată în bureții de vase. Cu acest mic truc, vei cumpăra mai rar bureți de vase și vei economisi mulți bani.

Hainele albe își vor recăpăta strălucirea și culoarea, datorită unui truc, cunoscut de puține gospodine

Sfat: după ce ai folosit buretele de vase, pune-l la înmuiat în apă cu oțet. Umple un vas cu apă și oțet în proporții egale. Scufundă, zilnic, bureții de vase în acest amestec pentru a-i dezinfecta. Clătește, apoi, bureții de vase cu apă călduță și lasă-i să se usuce la aer. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel