Urmărește emisiunea live


Ai gărgărițe în bucătărie? Un truc genial te ajută să scapi de ele

Ai gărgărițe în bucătărie. Un truc genial te ajută să scapi de ele. Sursa foto: freepik.com
Ai gărgărițe în bucătărie. Un truc genial te ajută să scapi de ele. Sursa foto: freepik.com

Probabil ai găsit, cel puțin o dată în viață, insecte în bucătărie. Acestea au invadat sertarele dulapului sau chiar cămara?

Descoperă în acest articol un truc genial, care te ajută să scapi de ele. Cum să scapi de gărgărițele de orez și făină din cămară?  

Gărgărițele de făină sau de orez apar, adesea, în cămară, motiv pentru care trebuie să scapi de ele cu orice preț. Pentru a preveni apariția acestor insecte, gospodinele curăță periodic dulapurile din bucătărie și cămară, deoarece insectele pot depune mai multe ouă pe zi timp de luni de zile.

Curăță, ușor, chiar și cel mai murdar cuptor: tot ce ai nevoie sunt 3 ingrediente

Dacă te-ai confruntat deja cu această problemă și nu știi cum să scapi de ea, iată o soluție rapidă. Aceste insecte nu sunt periculoase pentru oameni, dar prezența lor poate atrage apariția altor  dăunători, motiv pentru care trebuie eradicate.

Există anumite soluții pe piață, pe care le poți cumpăra pentru a remedia problema, dar gospodinele preferă să folosească remediile naturale. Gărgărițele se hrănesc cu făină, orez, cereale și paste.

De cele mai multe ori, aceste mici insecte apar într-un mediu umed, cum ar fi dulapul de lângă chiuvetă, așa că gospodinele cu experiență au dezvăluit un truc, care îți poate veni în ajutor.

Tot ce trebuie sa faci este sa pui pungile cu orez, făină sau cereale în congelator, pentru cel puțin două zile. În acest fel, produsele vor fi protejate de tot felul de dăunători, datorită temperaturilor scăzute și mediului uscat.

Patru greșeli care duc la defectarea mașinii de spălat. Toate gospodinele le fac

De asemenea, poți folosi frunze de dafin, căței de usturoi, piper negru și crenguțe de rozmarin. Aceste produse naturale sperie gărgărițele datorită parfumului lor puternic.

Dacă te confrunți cu problema  moliilor în bucătărie, iată câteva reguli de aplicat pentru a scăpa de ele.

Mai întâi, scoate alimentele din dulap. Balamalele, mânerele ușilor și toată piesa de mobilier trebuie șterse bine. Alimentele trebuie depozitate cât mai departe de zonele umede.

Alimentele din cămară trebuie păstrate în recipiente din sticlă sau metal. Păstrează pachetele mici de condimente în congelator sau frigider. De asemenea, sertarele în care ai depozitat mai mult timp condimente și produse alimentare trebuie curățate bine.

Hainele albe își vor recăpăta strălucirea și culoarea, datorită unui truc, cunoscut de puține gospodine

Pune cutii de chibrituri în dulapuri. Chibriturile conțin sulf, o substanță care va alunga gărgărițele. Cumpără cereale, orez și făină în cantități mici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel