Protest Victoriei. Mircea Badea, reacție: Mă scoate din răbdări

[] []

22 dec 2018 / 19:56
Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a reacționat în fața protestului care are loc, la aceste ore, în Piața Victoriei.

"Că se trezesc cinci descreieraţi să iasă la socializare gratis mă doare în cot. Dar că li se permite să blocheze oraşul, asta mă scoate din răbdări", a fost reacția lu Mircea Badea, pe Facebook.

Sute de persoane s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Victoriei, pentru o acţiune anunţată pe reţelele de socializare drept "22 Decembrie - Revoluţia noastră", apoi au plecat în marş spre Piaţa Universităţii. O parte dintre manifestanţi au steaguri ale României şi Uniunii Europene.

Vezi și: Oamenii, în Piața Victoriei: 22 Decembrie: A început "Revoluția noastră" - update

”Niciodată nu am fost atât de fericit”

 

Numărul participanţilor la acţiune a crescut treptat în timpul deplasării din Piaţa Victoriei către Piaţa Universităţii. Oamenii au scandat lozinci care au fost auzite şi în zilele revoluţiei - ”Libertate!”, ”Jos comuniştii!” şi ”Timişoara!” - dar şi mesaje strigate la protestele din ultima perioadă - ”PSD - ciuma roşie” şi ”Nu vrem sa fim o naţie de hoţi”.

De asemenea, în Piaţa Victoriei a fost desfăşurat, pe jos, un banner pe care scrie ”Cinste martirilor pentru libertate!”, dar şi un altul, pe care se află o candelă aprinsă, cu fotografii de arhivă din timpul Revoluţiei din 1989. ”Niciodată în cei 29 de ani, în aceasta zi de 22 decembrie nu am fost atât de fericit”, a spus preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, Doru Mărieş.

Vezi și: Protest Sibiu. Peste o mie de oameni: Nu suntem o naţie de hoţi!

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24