Protest în faţa Ministerului Justiţiei

Este protest, luni dimineaţa, în faţa Ministerului Justiţiei. 

Protestele personalului din penitenciare continuă. 22 februarie – Ministerul Justiției. 25 februarie – penitenciarele Aiud, Gherla și Miercurea Ciuc, informează FSANP (Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor).

Federațiile sindicale din Poliția Penitenciară organizează mitinguri de protest la: Ministerul Justiției – luni 22 februarie 2021, ora 11,00; Penitenciarul Aiud – joi 25 februarie, ora 11,00; Penitenciarul Gherla – joi 25 februarie, ora 11,00; Penitenciarul Miercurea Ciuc – joi 25 februarie, ora 11,00.

Organizațiile sindicale din Politia Penitenciara, reprezentând 85% din totalul personalului, au decis calendarul comun de proteste, care constă în mitinguri la sediile Ministerului justiției și ale penitenciarelor.

Luni 22 februarie 2021, la sediul Ministerului justiției (interval orar 11,00-13,00) are loc un nou miting de protest care va fi urmat de pichetări organizate joi 25 februarie la Penitenciarele Aiud, Gherla și Miercurea Ciuc (interval orar 11,00-13,00).

Declanșarea protestelor este provocată de lipsa de soluții dar mai ales de reacție a Ministrului justiției care a recepționat în mai multe rânduri, atât direct cat si in scris, problematica, fără a oferi niciun răspuns în termenul asumat.

Acțiunile se vor relua cu regularitate la interval de două săptămâni, cu modificarea locațiilor de protest, acestea urmând sa fie comunicate public, in timp util.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel