Prosoape moi și catifelate: doar dizolvă 100 grame din acest produs într-un litru de apă, iar rezultatul te va lăsa fără cuvinte

Prosoape moi și catifelate doar dizolvă 100 grame din acest produs într-un litru de apă, iar rezultatul te va lăsa fără cuvinte. Sursa - Pexels
Prosoape moi și catifelate doar dizolvă 100 grame din acest produs într-un litru de apă, iar rezultatul te va lăsa fără cuvinte. Sursa - Pexels

Cel puțin zilnic, înlocuim prosopul din baie cu unul nou.  Cel folosit ajunge în coșul de rufe murdare. Pe termen lung, de la spălarea zilnică, prosoapele noastre devin aspre la atingere.

Dar, cu ajutorul unui produs din cămară, putem face ca prosoapele noastre să fie din nou moi și plăcute la atingere.

Un remediu natural, folosirea și la curățarea casei, ne vine în ajutor. Așa că vei avea cele mai moi și catifelate prosoape.

Părul este mai strălucitor, dacă este spălat cu bere. Zece utilizări alternative ale acestei băuturi celebre

Trebuie să dizolvi 100 grame din acest ingredient într-un litru de apă și prosoapele tale vor fi moi. 

Soluția nu este balsamul obișnuit care, pe termen lung, ajunge de fapt să deterioreze țesăturile. Mai degrabă, vom folosi un remediu foarte simplu al bunicii. De ce ingredient avem nevoie? Acesta este acidul citric. Doar trebuie să înmuiați prosoapele într-o soluție cu acid citric și apă.


Ți-au rămas niște albușuri de la o rețetă? Prepară un detergent ecologic: noi îi spune cum

În acest scop, vor fi suficiente 100 g de acid citric dizolvat în 1 litru de apă. Se amestecă cele două substanțe și  se înmoaie prosoapele,  care se lasă la macerat aproximativ 30 de minute. După ce timpul a expirat, doar stoarceți ușor prosoapele și spălați-le clasic în mașina de spălat. Rezultatul final te va lăsa fără cuvinte. Prosoapele tale vor fi curate, parfumate și super moi.

 

BONUS. Tăiați un cățel de usturoi în mai multe bucăți și puneți-le în ghiveciul florilor: un truc la care nu vei renunța niciodată

 

Multe persoane știu că usturoiul este foarte util pentru sănătatea noastră. Cu toate acestea, usturoiul poate fi benefic și pentru plante. În special, pentru proprietățile sale antifungice și antimicrobiene.

Pentru florile crescute pe pervaz, usturoiul poate fi un excelent dușman al insectelor și larvelor. În plus, este capabil să prevină apariția lor.

Datorită usturoiului, crește și imunitatea plantelor de cameră. De asemenea, usturoiul  ajută la dezinfectarea rapidă a pământului din ghiveci. 


Pune zece foi de dafin în mașina de spălat: vei fi uimit de rezultate

Tot ce trebuie să faceți este să tăiați un cățel de usturoi în mai multe bucăți. Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că usturoiul, pus în ghiveci. Apoi, trebuie să plasați bucățile de usturoi în ghiveci.  Această procedură trebuie repetată la fiecare două luni.

În plus, se poate folosi apă de usturoi pentru a vindeca o plantă atacat de afide. Pentru asta tocați 75 grame de usturoi și turnați peste el 5 litri de apă clocotită. Apoi, acoperiți apa cu un capac și lăsați-o la infuzat timp de 30 de minute. Soluția poate fi folosită după ce s-a răcit.


Prăjitură cu piersici din ingrediente sănătoase și delicios. Rețeta secretă a bunicii

Și cojile de portocală ne pot ajuta în lupta împotriva insectelor nedorite. Trebuie să zdrobiți cojile de portocală și să le întindeți pe suprafața solului din ghiveci. Unele din ele pot fi băgate chiar în pământ. Acest lucru nu doar că te ajuta să scapi de insecte, ci va elimina și un parfum proaspăt de citrice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel