Profesoară amenințată cu moartea după un curs despre vaccinare, sunată de Sorin Cîmpeanu. „M-am simțit ca Moș Ion Roată după ce a fost scuipat de boieri”

Lecție privind beneficiile vaccinării, sursă foto: Florentina Golea Facebook
Lecție privind beneficiile vaccinării, sursă foto: Florentina Golea Facebook

O profesoară din România a primit amenințări cu moartea după ce a predat un curs elevilor despre beneficiile vaccinului. Aceasta a fost contactată ulterior de către ministrul Sorin Cîmpeanu.

Profesoara Florentina Golea din Tecuci le-a predat elevilor ei un curs despre beneficiile vaccinări și a postat ulterior informația pe pagina personală de Facebook. Postarea sa a fost preluată de către Ro Vaccinare, dar apoi s-a dezlănțuit un val de ură împotriva sa, din partea celor care se opun vaccinării.

Profesoara a devenit victima unul val de ură și a fost jignită prin mesaje și comentarii. Profesoara a fost inclusiv amenințată cu moartea, după ce mai mulți necunoscuți i-au transmis că știu unde locuiește și „vor veni după ea”.

Ministrul Sorin Cîmpeanu a confirmat faptul că a avut o discuție cu profesoara respectivă căreia i-a oferit întreg sprijinul instituției pe care o conduce.

„Am avut o discuție cu doamna profesor Florentina Golea căreia i-am spus că o apreciez și are toată admirația mea pentru modul corect în care înțelege să își facă datoria de dascăl. I-am oferit inclusiv inclusiv sprijin și asistență în cazul în care va dori să depună o plângere, însă doamna profesor a avut o atitudine așa cum îmi doresc să aibă toți dascălii din România, motiv pentru care Ministerul Educației o va susține în toate demersurile. De astfel de oameni avem nevoie în educație.

Din fericire sunt mulți colegi ai doamnei Golea care au aceeași abordare și care vor beneficia de recunoașterea Ministerului Educației pentru acest lucru”, a precizat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, într-o intervenție la Antena 3.

Potrivit sursei citate, dascălul a spun că s-a simțit ca Moș Ion Roată după ce a fost pupat de domnitorul țării, acolo unde fusese scuipat de boieri.

2. Profesoara... (vaccin-florentina-golea_08189100.jpg)

Profesoara Florentina Golea, în timpul unei lecții privind beneficiile vaccinării. Sursă foto: Florentina Golea Facebook

Ce se întâmplă cu profesorii nevaccinați

Întrebat ce se va întâmpla de mâine cu profesorii nevaccinați, dacă aceștia vor mai putea să intre în școli, Sorin Câmpeanu a afirmat:

„Conform ordinului de ministru toate școlile de stat și grădinițele de stat intră în vacanță pentru două săptămâni, din 25 octombrie până pe 5 noiembrie. Reglementările CNSU, validate la nivelul hotărârii de guvern, prevăd limitarea accesului persoanelor ce nu beneficiază de certificat vede, fiind vorba de vizitatori nu de angajați. În măsura în care se va finaliza aprobarea în Parlament a proiectului de lege care vizează și angajații, se vor aplica aceste măsuri.

În momentul de față măsura vizează vizitatorii instituțiilor publice și nu angajații”, a conchis Sorin Cîmpeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel