"Prodanca și Reghe", divorț. De cât timp sunt căsătoriți, de fapt. Declarații contradictorii: 13 sau 15?!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan după 13... sau 15 ani. Câți ani de căsnicie au, de fapt, cei doi. 

În ultima perioadă, căsnicia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a fost pusă sub semnul întrebării și au tot apărut zvonuri că cei doi ar urma să divorțeze. 

Cu toate acestea, atât ei, cât și fiul lor cel mic, au făcut declaranții prin care au negat zvonurile. 

Laurențiu Reghecampf, anunț oficial

Acum, Laurenţiu Reghecampf a confirmat informaţia potrivit căreia el şi soţia sa, Anamaria Prodan, urmează să divorţeze și a declarat că doreşte să păstreze discreţia cu privire la evenimentul anunţat.

"Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

13 sau 15 ani de căsnicie? Anamaria Prodan, declarații contradictorii cu datele oficiale

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să se despartă, mai ales că în urmă cu doar două săptămâni și-au reînnoit jurămintele după 13 ani de mariaj. 

Mai exact, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit pe 14 iunie 2008, la Las Vegas, și astfel, anul acesta, în urmă cu două săptămâni, au aniversat cei 13 ani.

Chiar dacă au avut o petrecere cu fast și s-au distrat de minune, iată că cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Anamaria Prodan a avut chiar și un mesaj emoționant pentru soțul ei.

"15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu se vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!", a fost mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf, de acum două săptămâni. 

"15 ani de căsnicie", "Aniversarea 15 ani de căsătorie", "Aniversare 15 ani de căsatorie! Te iubesc Soarele meu", a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în ziua evenimentului, alături de mai multe fotografii.

Cel mai probabil, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au început relația în urmă cu 15 ani, iar la 2 ani diferență au făcut și nunta, conform datelor oficiale care apar despre ei. 

Anamaria Prodan, primele declarații după anunțul lui Reghecampf

Anamaria Prodan a oferit și ea primele declarații despre anunțul făcut de soțul ei și a izbucnit în râs: “Se vede că suntem cel mai tare și mai puternic cuplu din țara asta”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro, citează SPECTACOLA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel