Prințul Harry regretă interviul cu Oprah. Duncan Larcombe: E rănit și furios. Este dintr-o bucată!

Foto: Instagram/ sussexroyal
Foto: Instagram/ sussexroyal

Un expert regal a vorbit despre Prințul Harry și ce simte acesta după interviul cu Oprah Winfrey. 

Prințul William, avertisment pentru Harry. Ceartă după înmormântarea Prințului Philip. Jan Moir: De ce naiba să-l ierte?

Duncan Larcombe, expert regal și autorul cărții ”Prince Harry: The Inside Story”, face lumină după controversatul interviu al Prințului Harry și a lui Meghan Markle pentru Oprah Winfrey. 

Acesta susține că Harry s-a simțit "rănit și furios" pentru felul în care soția sa a fost tratată de rudele sale, dar că regretă totul pentru faptul că Meghan s-a folosit de interviul acordat lui Oprah Winfrey.

Mai mult, Duncan Larcombe spune că ducele de Sussex are tendința de a acționa impulsiv și a amintit un moment în care acesta a fost protagonistul unei scene în care și-a ieșit din minți, ce a avut loc în 2008, la un eveniment ținut de Peter Phillps. 

Meghan Markle și Archie, primele imagini după întoarcerea lui Harry în SUA. Cu cine seamănă, de fapt, Prințul "refuzat" de Casa Regală

Nicio împăcare între William și Harry

Expertul regal și în același timp biograful prințesei Diana nu întrevede o împăcare prea rapidă între prințul Harry și William.

"El este un om dintr-o bucată, acționează în funcție de emoții", a dezvăluit Duncan.

Acesta a mărturisit că este cert că Harry a fost furios și rănit de felul în care familia sa s-a purtat cu Meghan Markle.

"Acum înfruntă consecințele. Eu cred că regretă interviul pe care l-a acordat. Și poate și decizia de a renunța la rolurile regale", a mai precizat expertul, potrivit Daily Mail.

Marea dorință a Reginei Elisabeta pentru monarhie, după ce moare. Nick Bullen, culisele Casei Regale: Regina ȘTIE! Harry și Meghan, simple momente în istorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel