Prințul William, avertisment pentru Harry. Ceartă după înmormântarea Prințului Philip. Jan Moir: De ce naiba să-l ierte?

O comentatoare britanică a făcut dezvăluiri despre relația dintre Prințul Harry și Prințul William.

Marea dorință a Reginei Elisabeta pentru monarhie, după ce moare. Nick Bullen, culisele Casei Regale: Regina ȘTIE! Harry și Meghan, simple momente în istorie

Interviul acordat de Prințul Harry și Meghan Markle în emisiunea lui Oprah Winfrey a stârnit controverse în întreaga lume și a provocat o mare supărare la Casa Regală. 

În urma dezvăluirilor celor doi soți, mai mulți membri ai familiei s-au supărat pe Harry, iar asta s-a dovedit la înmormântarea Prințului Philip, când mătușa lui, Prințesa Anne și unchiul, Prințul Andrew, cel mic copil al Reginei Elisabeta nu i-au vorbit, ba chiar l-au ignorat complet.

Mai mult, se pare că fratele lui Harry, Prințul William, l-a avertizat că s-ar putea să nu-l ierte niciodată pentru ceea ce a spus la Oprah, acesta fiind și motivul pentru care Harry a decis să plece mai repede decât era plănuit înapoi în SUA, la Meghan Markle, fără să mai țină cont de ziua bunicii lui. 

Reamintim că cei doi frați  s-au reunit pentru scurt timp la înmormântarea bunicului lor, prințul Philip, sâmbătă. Aceștia au fost fotografiați discutând după ce au părăsit Capela Sf. Gheorghe din Castelul Windsor după slujbă.

Prințul Harry, ignorat de familie. A plecat în SUA înainte de ziua Reginei. Ce scrisoare i-a lăsat tatălui său, Prințul Charles

"De ce naiba să-l ierte?"

Jan Moir, ziarist și comentator britanic, a avertizat că William are motive să fie supărat.

"Poate William să-l ierte vreodată pe Harry pentru cele spuse? Dar cea mai bună întrebare și nu mă aștept să fie difuzată la CBS, de ce naiba ar trebui să-l ierte? Unde-i locul pentru iertare? Mai ales că nu existe pocăință sau scuze din partea ducilor de Sussex", a spus ea, potrivit Express

Mai mult, ea susține că William și Harry "nu vor putea niciodată să repare legătura fraternă ruptă", în ciuda discuțiilor lor de la funerarii și că nici Meghan și nici Harry nu vor dezvălui numele regal implicat în acea discuţie cu privire la culoarea pilelii lui Archie.

Regina Elisabeta, înșelată de Prințul Philip? Sarah Bradford și Pat Kirkwood: Le accepta! Aveam viața mai fericită dacă se ducea acasă la soția însărcinată în noaptea aceea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel