Prințul Harry, bărbat de casă în timp ce Meghan iese în lume și face politică

Sursă foto: Instagram (@sussexroyal)
Sursă foto: Instagram (@sussexroyal)

Meghan Markle a reușit cu prințul Harry ceea ce multe doamne și domnișoare și-ar fi dorit să facă în trecut: l-a transformat în bărbat de casă.

Prințul Harry devine ”soț de casă”, pe măsură ce Meghan Markle avansează pe ”cale total diferită”, a susținut un expert regal. Neil Sean consideră că implicarea lui Meghan în politică îl lasă pe Prințul Harry în poziția de ”soț de casă”.

Vorbind pe canalul său de YouTube, Sean a susținut că ”după cum am aflat, Meghan Markle spune că va merge cu siguranță la Washington pentru a sprijini cauzele care îi stau aproape de inima. Ea a spus anterior că nu cere sau nu vede necesară o carieră politică, se pare că din ce în ce mai mult că Meghan strălucește în lumina reflectoarelor mergând înainte pe o cale total diferită. Prințul Harry, cel cu sânge și statut regal, pare să se dă înapoi și să devină un fel de soț de casă.”

Cei doi o iau pe drumuri diferite

Cuplul regal se pare că este pregătit să călătorească pe drumuri diferite, a remarcat Neil Sean. Meghan a pus ochii pe Casa Albă, pe măsură ce își începe cariera în politică, în timp ce Harry are activități mai domestice, scrie The Sun

Familia regală a folosit de multă vreme politica tăcerii în privința chestiunilor care pot stârni controverse sau supărări. Dar vremurile se schimbă și, se pare, la fel și familia regală. Mulți experți sugerează că ”dacă familia regală are ceva de spus, ar trebui să spună”.

Familia regală are o nouă strategie

Jurnalistul Omid Scobie, care a scris biografia Ducelui și Ducesei de Sussex Finding Freedom, crede că o nouă strategie se întrevede deja.

Scriind pentru Yahoo!news, Scobie a spus că ””niciodată să nu te plângi, niciodată să nu explici” ar putea deveni treptat o politică a trecutului la palat (ei bine, cel puțin conform Prințului William), dar o altă ordine a zilei a apărut rapid în cadrul instituția monarhiei: deviază și distrage atenția. Vedeți, când Prințul de Wales a fost forțat să anunțe prin purtător de cuvânt că nu va mai accepta niciodată pungi de plastic pline cu bancnote de 500 de euro pentru organizațiile sale de caritate, unul dintre consilierii săi seniori i-a informat pe jurnalişti cu detalii adorabile despre prima întâlnire a moștenitorului tronului cu nepoata Lilibet luna trecută”.

Prinţul William, scrisoare emoţionantă în ziua care Prinţesa Diana ar fi făcut 61 de ani

Prințul William împărtășește o scrisoare emoționantă în ziua în care mama sa, Prințesa Diana, ar fi împlinit 61 de ani: „Voi toți i-ați păstrat vocea vie, arătând lumii cum fiecare acțiune mică contează, cum bunătatea este încă apreciată”.

Harry și William au stat despărțiți în ziua în care mama lor ar fi împlinit 61 de ani: Ducele de Sussex le-a mulțumit câștigătorilor premiului Diana pentru că "i-au păstrat focul viu" în cadrul unei ceremonii virtuale, în timp ce fratele său a trimis o scrisoare.

Prințul Harry a apărut fără fratele său, prințul William, în timp ce a adus un omagiu moștenirii mamei sale, prezentând premiile Diana, la cea de-a 61-a aniversare a acesteia, conform Daily Mail.

Ducele de Sussex a împărtășit o serie de mesaje video către tinerii laureați în cadrul ceremoniei virtuale care a fost difuzată online vineri după-amiază, spunându-le că încă se gândește la ea în fiecare zi, scrie Mediafax. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel