Prince a murit. Ce s-a întâmplat cu șase zile înainte să moară

PRINCE A MURIT. Legendarul cântăreț Prince, care a murit joi, la 57 de ani, a fost tratat de o supradoză cu opiacee cu șase zile înainte să moară, afirmă site-ul TMZ

PRINCE A MURIT. Același site anunțase că avionul privat al artistului a aterizat de urgență la Moline (Illinois, nordul SUA) vinerea trecută, la câteva ore după un concert susținut la Atlanta (Georgia, sud-est). "Mai multe surse din Moline ne spun că Prince a fost dus de urgență la spital și că doctorii i-au făcut un 'save shot' (injecție de neutralizare — n.r.), administrat în mod normal pentru contracararea efectelor unei substanțe opiacee", a adăugat site-ul joi.

PRINCE A MURIT. "Sursele noastre afirmă că doctorii i-au recomandat lui Prince să rămână la spital 24 de ore. Anturajul lui a cerut o cameră privată iar când au aflat că nu era posibil, Prince și echipa lui au decis să plece", mai scrie TMZ.

PRINCE A MURIT. Cântărețul a primit avizul de ieșire din spital la trei ore de la venire și s-a urcat în avion să meargă acasă, dar "nu se simțea bine" când a părăsit unitatea spitalicească.

PRINCE A MURIT. Prince a fost găsit joi inconștient într-un lift din studioul de înregistrare amenajat la reședința sa din Paisley Park, din apropierea orașului său natal, Minneapolis, a anunțat poliția locală. Când polițiștii și salvarea au ajuns la fața locului, în urma unui apel telefonic, "au găsit un bărbat adult inconștient în lift", a arătat într-un comunicat șeriful din comitatul Carver, Jim Olson. Tentativele de resuscitare au eșuat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel