Primul soț al lui Meghan Markle rupe tăcerea. Ce a putut face Ducesa, în timpul mariajului. Gestul l-a înfuriat

Foto: Instagram @meghanmarkle_official
Foto: Instagram @meghanmarkle_official

Primul soț al lui Meghan Markle a făcut dezvăluiri despre divorțul lor. 

De ce Harry și William se vor URÎ toată viața. Motivele, dezvăluite acum

Trevor Engelson, primul soț al lui Meghan Markle, a făcut dezvăluiri despre divorțul lor și despre gestul Ducesei care l-a enervat la culme, atât pe el, cât și pe fosta cea mai bună prietenă și domnișoară de onoare de la nuntă, Ninaki Priddy.

Deși sunt puțini cei care știu, Meghan Markle a început relația cu Trevor Engelson în anul 2004 și s-au căsătorit în anul 2011. Doi ani mai târziu, în anul 2013, actuala Ducesa a intentat divorț. 

Potrivit unei noi cărți, un gest al lui Meghan l-a enervat la culme pe fostul ei soț. Acesta a vorbit și despre cum s-a simțit în timpul divorțului.

Potrivit cărții "Meghan: A Hollywood Princess", scrisă de biograful regal Andrew Morton, Trevor Engelson s-a simțit drept "ceva lipit de talpa pantofilor" lui Meghan în perioada în care căsnicia lor se deteriora. 

Ce se întâmplă dacă Harry și Meghan fac al treilea copil. S-a aflat abia acum

Când și de ce s-a destrămat mariajul

Trevor Engelson, care lucra în lumea filmului drept producător, a început o relație cu Meghan Markle în anul 2004, când aceasta se afla la începutul carierei sale.

Se pare că mariajul celor doi a avut de suferit după ce Meghan s-a mutat în Toronto, Canada, iar în perioada fillmărilor pentru celebrul serial "Suits", soțul ei a rămas în California, Statele Unite ale Americii.  

Potrivit lui Morton, Meghan i-a trimis lui Trevor înapoi, prin poștă, și inelul de logodnă cu diamante și verigheta. 

După incident, Ninaki Priddy, care era cea mai bună prietenă a lui Meghan atunci și fusese chiar și domnișoară de onoare la nunta ei, nu a vrut "să se mai asocieze" cu ea, potrivit Express.co.uk.

Trevor Engelson, luat prin surprindere

Gestul l-ar fi șocat pe Trevor, ce "abia și-a putut stăpâni furia" după incident.

Andrew Morton susține că Trevor Engelson i-ar fi spus unui prieten apropiat că a trecut la sentimentul că "era doar ceva lipit de talpa pantofului lui Meghan", scrie The Sun. 

Meghan Markle va produce un serial Netflix. Se confirmă temerile că a plănuit totul încă de la început?!

Meghan Markle va crea şi va produce pentru platforma Netflix serial de animaţie care doreşte să stimuleze tinerele fete să se emancipeze şi care vor avea ca surse de inspiraţie personalităţi feminine din istorie, a anunţat miercuri fundaţia pe care ducesa o administrează împreună cu prinţul Harry, informează AFP, citează Agerpres.

Asemenea multor fete de vârsta ei, eroina noastră, Pearl, caută să se descopere pe sine încercând în acelaşi timp să facă faţă provocărilor zilnice, a precizat într-un comunicat ducesa de Sussex, care a născut recent o fetiţă.

Inspirată din mai multe personalităţi istorice feminine, eroina va învăţa treptat să-şi cunoască forţele şi să se emancipeze.

Nu a fost comunicată data la care va fi lansat serialul, care s-ar putea intitula Pearl.

Cineastul David Furnish, soţul lui Elton John, este unul dintre coproducători.

Harry şi Meghan, care s-au mutat în California şi s-au retras din familia regală britanică, administrează fundaţia Archewell, organizaţie de caritate, dar şi o companie de producţie audiovizuală, care a semnat parteneriate lucrative cu platformele Netflix şi Spotify. 

Acest anunț vine după ce mai multe voci au susținut că renunțarea ei și a Prințului Harry la statutul de membri seniori ai Casei Regale și plecarea din Marea Britanie, a fost doar un plan pentru ca Meghan să se întoarcă la actorie și în lumina reflectoarelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel