Ce se întâmplă dacă Harry și Meghan fac al treilea copil. S-a aflat abia acum

Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal

S-a aflat ce se va întâmpla dacă Meghan Markle și Prințul Harry fac al treilea copil.

Vezi și: Meghan Markle, "doar un CÂINE cu os". Prințul Harry, avertizat. Familia regală lucrează pentru ÎNDEPĂRTAREA ei

Recent, Prințul Harry și Meghan Markle au fost premiați pentru faptul că s-au oprit la cei doi copii și pentru că nu vor mai face un al treilea copil. 

Sâmbătă, 10 iulie, ducii de Sussex au fost felicitați de către organizaţia britanică "Population Matters" cu un premiu în bani, care valorează 500 de lire sterline, adică 695 de dolari, potrivit Sky News.

Totul a început în anul 2019, atunci când prințul Harry a declarat că el și soția lui au de gând să aibă cel mult doi copii.

Astfel, "Population Matters" le-a oferit ducilor de Sussex distincția de "Campionii schimbării".

"Familiile mai mici reduc impactul nostru asupra Pământului"

Organizaţie caritabilă, condusă printre alții de David Attenborough, a oferit nouă premii de recunoaştere în data de 11 iulie, cu ocazia Zilei Mondiale a Populaţiei.

Potrivit oficialilor acestei instituții, premianţii sunt persoane care "promovează drepturile de reproducere, apără mediul şi iluminează publicul cu privire la provocările cu care ne confruntăm şi soluţiile disponibile. Familiile mai mici reduc impactul nostru asupra Pământului și oferă o şansă în plus pentru toţi copiii noştri, copiii lor şi generaţiile viitoare de a înflori pe o planetă sănătoasă. Îi felicităm pe duce şi ducesă pentru că au luat această decizie luminată şi pentru că au afirmat că o familie mai mică este, de asemenea, o familie fericită", se arată în comunicatul oficial al organizației.

Ce se va întâmpla dacă nu-și vor ține promisiunea

"Organizația ar fi dezamăgită, dar relaxată dacă Markle şi Harry ar decide să aibă un al treilea copil. Sperăm că nu o vor face, dar oamenii se răzgândesc în privinţa a tot felul de lucruri", au mai spus cei de la "Population Matters".

Meghan Markle va produce un serial Netflix. Se confirmă temerile că a plănuit totul încă de la început?!

Meghan Markle va crea şi va produce pentru platforma Netflix serial de animaţie care doreşte să stimuleze tinerele fete să se emancipeze şi care vor avea ca surse de inspiraţie personalităţi feminine din istorie, a anunţat miercuri fundaţia pe care ducesa o administrează împreună cu prinţul Harry, informează AFP, citează Agerpres.

Asemenea multor fete de vârsta ei, eroina noastră, Pearl, caută să se descopere pe sine încercând în acelaşi timp să facă faţă provocărilor zilnice, a precizat într-un comunicat ducesa de Sussex, care a născut recent o fetiţă.

Inspirată din mai multe personalităţi istorice feminine, eroina va învăţa treptat să-şi cunoască forţele şi să se emancipeze.

Nu a fost comunicată data la care va fi lansat serialul, care s-ar putea intitula Pearl.

Cineastul David Furnish, soţul lui Elton John, este unul dintre coproducători.

Harry şi Meghan, care s-au mutat în California şi s-au retras din familia regală britanică, administrează fundaţia Archewell, organizaţie de caritate, dar şi o companie de producţie audiovizuală, care a semnat parteneriate lucrative cu platformele Netflix şi Spotify. 

Acest anunț vine după ce mai multe voci au susținut că renunțarea ei și a Prințului Harry la statutul de membri seniori ai Casei Regale și plecarea din Marea Britanie, a fost doar un plan pentru ca Meghan să se întoarcă la actorie și în lumina reflectoarelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel