Primarul Toma, uimit de Dragnea. Mi-a zis acest lucru!

Liviu Dragnea, președintele PSD, a făcut joi o vizită-fulger la Buzău unde a discutat cu primarul Constantin Toma și Marcel Ciolacu, liderul social-democraților de la Buzău.

"Ieri am fost vizitat de Presedintele PSD si Presedinte al Camerei Deputatilor, domnul Liviu Dragnea. Impreuna cu Marcel Ciolacu am discutat circa o ora despre proiectele Buzaului. Am ramas surprins ca domnul Dragnea cunoaste actiunile mari pe care le-am realizat in Buzau si mi-a declarant, textual: "Imi place ce faci, continua!"

Domnul Liviu Dragnea mi-a confirmat ca va fi prezent pe data de 17 mai 2018 la Sarbatorirea "Zilei Eroilor" si a "Inaltarii Domnului".

L-am rugat sa ma sprijine si pe langa doamna Prim-ministru Viorica Dancila, sa fie prezenta si Domnia Sa la cel mai mare eveniment de Centenar care va avea loc in Romania in 2018", a spus Constantin Toma.

Eveniment pentru Centenar

[citeste si]

Prima manifestare importantă dedicată Centenarului va avea loc în luna mai în Cimitirul Eroilor din Buzău, când se va organiza un eveniment naţional comemorativ la care sunt invitaţi preşedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel şi mai mulţi ambasadori.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel