Preşedintele clubului Istanbul Başakşehir cere "radierea pe viaţă" a lui Sebastian Colțescu

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Preşedintele clubului Istanbul Başakşehir cere "radierea pe viaţă" a arbitrului român Sebastian Colţescu.

Preşedintele clubului turc de fotbal Istanbul Başakşehir cere "radierea pe viaţă" a arbitrului român Sebastian Colţescu, acuzat de remarci rasiste la meciul cu Paris Saint-Germain din Liga Campionilor, informează Agerpres, citând AFP.

"Acest gen de arbitru ar trebui radiat pe viaţă. El trebuie să primească o sancţiune exemplară.", a declarat Gruksel Gumusdag, citat de presa turcă, înaintea plecării echipe sale de la Paris cu destinaţia Turcia. 

"Data de 8 decembrie va rămâne în istoria mondială ca o zi a rezistenţei împotriva rasismului", a adăugat oficialul turc.

Amintim că meciul dintre Paris Saint-Germain şi Istanbul Başakşehir a fost întrerupt marţi seara, în min. 14, la scorul de 0-0, din cauza unor remarci considerate rasiste din partea lui Sebastian Colţescu. El i-a cerut lui Haţegan să intervină pentru a-l calma pe Webo, care a fost prea vehement la o decizie a arbitrului de centru, potrivit AFP. Colţescu l-a identificat pe antrenorul secund al echipei turce cu termenul de tipul negru, iar Haţegan i-a arătat cartonaşul roşu fostului atacant camerunez. Comentariul arbitrului a generat un scandal la nivel mondial.

VEZI ȘI: „Je suis român”. Presa din Ungaria îi ia apărarea lui Colțescu. Cozmin Gușă: O lecție usturătoare pentru autoritățile române

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel