Premieră în fotbalul european: O femeie, central la Supercupa Europei Liverpoool - Chelsea

Deținătoarea UEFA Champions League, Liverpool, și cea a Europa League, Chelsea, se vor înfrunta miercuri, de la ora 22.00, în Supercupa Europei.

În această seară partida are loc în Turcia, pe Vodafone Park din Istanbul, un stadion cu 41.188 de meciuri, acolo unde își dispută meciurile de pe teren propriu Beșiktaș. Este pentru prima dată în istorie când Supercupa se joacă în această ţară. Dar, poate mai important, Liverpool revine în oraşul în care a împlinit marele miracol din finala Ligii Campionilor cu AC Milan.

În premieră istorică, partida va fi condusă de o brigadă feminină. Arbitru de centru a fost desemnată franțuzoaica Stephanie Frappart (35 de ani). Ea va fi ajutată la cele două margini tot de două femei, franțuzoaica Manuela Nicolosi şi irlandeza Michelle O'Neal.

Stephanie Frappart şi-a făcut debutul în campionatul Franţei la masculin în luna aprilie, la meciul de campionat Amiens – Strasbourg. Stephanie Frappart a fost la centru şi la finala mare a Cupei Mondiale feminine din acest an, dintre Statele Unite şi Olanda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel