Mama lui Elon Musk este pe coperta Sports Illustrated la 74 DE ANI. Cine este Maye Musk

Sursă foto: Coperta Sports Illustrated 2022 / Ben Watts
Sursă foto: Coperta Sports Illustrated 2022 / Ben Watts

Mama miliardarului Elon Musk a devenit cel mai vârstnic model care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated. 

Poate că fiul său este unul dintre cei mai celebri miliardari ai planetei, însă nici Maye Musk nu se lasă mai prejos. În vârstă de 74 de ani, Maye a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated, publicație care de obicei este reprezentată de cele mai frumoase modele pentru costume de baie. Iar vârsta nu a arătat nicicând mai bine. 

Într-un costum întreg în două culori calde, tropicale, portretul mamei lui Elon Musk tronează pe coperta revistei. Aceasta este machiată impecabil, cu un ten specific vârstei sale, frumos îngrijit. Coafura este una lejeră, părul său scurt și alb fiind pieptănat pe spate, aducând, astfel, aminte de stilul ”wet look”. 

Model și nutriționist, Maye este una dintre cele patru vedete din coperta SI Swimsuit 2022, alături de vedeta de reality show Kim Kardashian, cântăreața Ciara și muziciana și antreprenoarea din domeniul modei Yumi Nu.

”Femeile în vârstă de 70 de ani sunt superbe”

”Dacă aș fi crezut că pot fi un model pentru costum de baie pentru Sports Illustrated, oamenii m-ar fi considerat o doamnă nebună. Și acum, iată-mă. Sunt foarte încântată să le spun oamenilor că femeile în vârstă de 70 de ani sunt superbe”, a spus Maye râzând într-un videoclip lansat de revistă, citat de CNN

MJ Day, redactor-șef al SI Swimsuit, a susținut modelele alese să apară pe copertă.

”Călătoria prin care am fost, pentru a ieși din matrița în care ne-a pus lumea, poate părea familiară. Cu siguranță este familiară femeilor pe care le-am ales să fie modelele noastre de copertă: Maye, Ciara, Yumi, Kim. La 74 de ani, Maye continuă să lucreze în fiecare zi pentru a-i inspira pe cei din jurul ei”, a spus Day într-un comunicat de presă.

Maye a fost fotografiată de Yu Tsai în Belize purtând o varietate de costume de baie, inclusiv o singură piesă a designerului Bahia Maria cu detalii florale 3D, un costum Maygel Coronel cu volane în două tonuri, Un costum decupat pe un singur umăr, cu nasturi aurii de la OYE și un costum Zimmermann din două piese.

Te-ar mai putea interesa și: Elon Musk îl face praf pe Biden: Adevăratul preşedinte e cel care controlează prompterul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel