Polițiștii au NĂVĂLIT la nunta Cristinei Herea. Ce s-a întâmplat! Jurnalista, primele explicații

Jurnalista România TV, Cristina Herea, s-a căsătorit. 

Jurnalista a oferit primele declarații. 

"Ați surprins imagini foarte frumoase de la eveniment, fără ca eu să știu. Cel mai emoționant moment au fost ultimele patru luni, pentru că fiecare moment a fost marcat de oamenii din viața noastră, am avut alături de noi preoții duhovnici și oamenii dragi sufletului nostru. 

Am ales o locație cât mai departe de București, a venit și poliția. Fiind un domeniu privat, a venit poliția de două ori, doar că au fost impresionați de organizare, pentru că au fost foarte puțini oameni. Am păstrat distanțarea socială. Pe două hectare au fost doar 20 de persoane, așa încât distanța socială s-a păstrat. Au venit, au văzut cum se desfășoară evenimentul și ne-au felicitat, au ciocnit un pahar de suc cu noi, nu de șampanie. Într-adevăr, au venit de două ori, o dată în timpul zilei, apoi în timpul nopții", a spus Cristina Herea la România TV. 

Cristina Herea, prezentatoarea de știri a postului România TV, a făcut pasul cel mare miercuri, 15 iulie. Blondina a spus „DA” la starea civilă, iar martorii care au susținut mirii au fost Remus Truică și soția sa, Diana. Acum, în weekend, jurnalista s-a căsătorit în fața preotului. Cristina Herea a purtat o superbă rochie de mireasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel