Plantele de interior, care pot absorbi energiile negative și te pot feri de ochii răi. Cultivă-le și tu

Plantele de interior, care pot absorbi energiile negative și te pot feri de ochii răi. Cultivă-le și tu. Sursa - pixabay.com
Plantele de interior, care pot absorbi energiile negative și te pot feri de ochii răi. Cultivă-le și tu. Sursa - pixabay.com

Fiecare dintre noi este supus unei influențe negative. Puțini știu că se pot proteja de cei răi și pot păstra fericirea, dacă vor cultiva în casă plante, care pot absorbi negativitatea.

Florile de interior ajută la protejarea locuințelor și a membrilor familiei de energiile negative și de programele distructive.

Strămoșii noștri au folosit forțele naturii pentru a se proteja de tot felul de necazuri. Experții sugerează că plantele de interior sunt capabile să te protejeze de energiile negative și de cei care doresc să provoace daune casei sau membrilor familiei.

Două îngrășăminte naturale sunt pe placul plantelor tale. Grădinarii au dezvăluit secretul

Mușcata este o plantă capabilă să  protejeze casa de ochii răi și de energiile negative. Această floare poate suprima furia și orice negativitate. Planta are un efect pozitiv asupra gospodăriei, eliminând certurile și necazurile. O floare de mușcată, ținută în casă, va proteja în mod fiabil relațiile și va împiedica pe oricine din exterior să provoace neplăceri.

Cactusul este o altă plantă care te poate scăpa de orice rău și necaz. Energia sa elimină negativitate și întoarcere răului celui care a intenționat să-l facă. Cactusul trebuie ținut pe hol, astfel încât nicio persoană să nu treacă pragul cu gânduri rele.

Nu toate orhideele pot fi crescute în casă. Iată care este motivul

Un ficus mare absoarbe cu ușurință negativitatea și împiedică răul să intre în casă. O astfel de plantă, dacă este îngrijită bine, poate curăța energia casei de orice necazuri și o poate proteja de răul din exterior. Datorită ficusului, în casă va domni înțelegerea reciprocă și bunăstarea financiară. Cu cât planta este mai mare, cu atât mai multă fericire există în casă

Violeta este o floare delicată, care poate eradica negativitatea și poate rezista oricărui rău din casă. Florile sale protejează relațiile de interferențele exterioare și nu permit ca negativitatea din exterior să intre în casă. Violetele sunt capabile să întoarcă orice negativitate persoanei care o aduce în casă, motiv pentru care sunt alese des ca decor interior.

Plantele de interior, alese cu înțelepciune, sunt capabile să aducă evenimente pozitive, schimbări benefice în viață și să devină surse de fericire.

 

Pregătiți trandafirii pentru iarnă: nu vor îngheța și vor înflori magnific anul viitor  

Grădinarii cu experienți știu foarte bine că, toamna, trandafirii au nevoie de îngrijire specială. Cu o pregătire necorespunzătoare, trandafirii pot îngheța.

Prin urmare, este mai bine să alocați o jumătate de oră din timpul vostru și să urmați sfatul grădinarilor. Trandafirii se pregătesc pentru iarnă din luna octombrie, care este momentul optim.

O planta elegantă, perfectă pentru baie și dormitor: purifică aerul și absoarbe umezeala

Va trebui să începeți cu alimentația, aceasta fiind o componentă obligatorie a pregătirii înainte de iarnă. Plantele slăbite fac mai greu față condițiilor meteorologice nefavorabile, așa că trebuie să hrăniți tufele.

În mod ideal, este bine să udați florile cu monofosfat de potasiu. Aplicați 1 lingură la 1 metru pătrat din grădina cu flori. Răspândiți treptat îngrășământul, asigurându-vă că plasați granulele uscate în pământ.

În a doua jumătate a lunii octombrie, toate frunzele tufelor de trandafir trebuie tăiate și arse, pentru  a preveni bolile fungice. Cenușa de la frunzele arse poate fi pusă la rădăcina tufelor.

Aceste plante ar trebui să fie în casa fiecărei fete, deoarece atrag dragostea


În același timp, lăstarii slabi și bolnavi trebuie tăiați. La fel trebuie îndepărtați mugurii rămași și lăstarii care cresc în mijlocul tufelor. Tulpinile puternice trebuie tăiate, astfel încât să rămână 25-35 cm de la sol.

Pentru ca trandafirii să înflorească la vară, este necesar să fie tratați împotriva bolilor. În acest sens, este bun sulfatul de fier. Se diluează o lingură de medicament în trei litri de apă și se pulverizează tufele și pământul din jur.

Violetele de pe pervaz vor înflori mereu. Trucul cu apă fierbinte

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a proteja trandafirii de îngheț este să turnați mai multă turbă direct în centrul tufișului. Puteți să-l acoperiți bine astfel încât să fie vizibile doar tulpinile proeminente.

Atunci când ninge, aruncați mai multă zăpadă peste tufe, aceasta fiind o protecție ideală împotriva oricărui îngheț.

Dacă aveți trandafiri cățărători, cel mai bine să îndoiți lăstarii la pământ. Chiar dacă, anterior, trandafirii iernau pe verticală, ar trebui să știți că există un risc mare ca aceștia să înghețe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel