Piesa de teatru care a cucerit Europa, „Oxygen”, va fi interpretată de Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu

Credit foto: Veronica Achim
Credit foto: Veronica Achim

Piesa de teatru care a cucerit Europa, o poveste de tăiat respirația despre puterea iubirii, cu unul dintre cele mai puternice texte contemporane semnat de Ivan Vîrîpaev, copilul teribil al noii dramaturgii ruse; „Oxygen” va fi interpretată de Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu în Franța.

O producție Teatrelli, care reunește teatrul, proiecțiile video, muzica live și dansul contemporan, într-un concept original semnat de actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu va avea o reprezentația specială, ca spectacol-invitat în cadrul Festivalului Europes Nomades. Au Levant de L’Europe chiar în această seară, de la ora 20.00, pe scena Théâtre Aleph din Ivry-sur-Seine, Franța.
 
 
 
Selecția spectacolului „Oxygen” pentru a fi prezentat publicului francez se întâmplă în cadrul Sezonului Franța-România 2019. Cele două personaje din producția „Oxygen” sunt interpretate de actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu. Aflate în căutarea unei iubiri totale, a unui „oxygen”, a schimbării și a divinității pierdute, cei doi se întâlnesc și decid să își asume să trăiască o poveste plină, intensă și curată – într-o lume din ce în ce mai abrutizată și lipsită de empatie.
 

Este un spectacol care te face să recunoști măruntul din iubire și din tine, dar care îți dă speranța că poți fi ales să o iei de la capăt.„Suntem foarte fericiți și emoționați să jucăm  la Paris. Este un spectacol pe care l-am construit astfel încât să fie valoros și să spună ceva și dincolo de granițele țării noastre. De la început ne-am gândit la posibilitatea de a primi invitații să îl jucăm în alte țări, și, iată că, după câteva luni, acest lucru se întâmplă deja. Teatrul în care jucăm este un teatru cu o istorie bogată, foarte frumos și știu că sala este asemănătoare cu cea de la Teatrelli. Spectacolul nostru este singurul spectacol din România invitat în acest festival și sunt recunoascătoare, povestește actrița Antoaneta Cojocaru.   „Este o onoare și o mare bucurie să avem o producție Tearelli selectată pe o scenă atât de importantă din Franța. Colaborarea cu Festivalul Europes Nomades va continua, în oglindă, și la București – unde o producție franceză după Luceafărul, de Mihai Eminescu intitulată , precum și spectacolul lui Julien Daillère - vor urca pe scena Teatrelli, pentru publicul român, la începutul lunii iulie”,” explică Roxana Lapadat, director artistic Teatrelli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel