Philippe Coutinho nu va debuta sâmbătă la Bayern Munchen

Fotbalistul brazilian Philippe Coutinho, transferat săptămâna aceasta de la FC Barcelona la Bayern Munchen, nu este încă pregătit fizic şi nu va juca sâmbătă pentru bavarezi în meciul cu Schalke, a anunţat, joi, antrenorul Niko Kovac, citat de AFP. 

Nu este încă la nivelul necesar pentru a juca 90 de minute, ne-a spus-o el şi este şi impresia noastră, a declarat antrenorul, în conferinţa de presă premergătoare meciului din etapa a doua a Bundesligii. Nu vom risca nimic. El nu se antrenează decât de două săptămâni şi are un decalaj de recuperat, a precizat tehnicianul croat.

Coutinho a fost primit la Munchen ca o vedetă, iar debutul său în Bundesliga este aşteptat cu nerăbdare, cu atât mai mult cu cât Bayern a pierdut deja două puncte în duelul de la distanţă principalele sale rivale, Borussia Dortmund şi RB Leipzig, după meciul egal cu Hertha Berlin (2-2) din etapa de debut. O altă achiziţie a lui Bayern, croatul Ivan Perisic (de la Inter Milano) este în formă şi ar putea jucat sâmbătă. Ivan are acelaşi nivel de pregătire ca noi, a jucat mai multe meciuri amicale cu Inter. El poate fi o opţiune, poate chiar de la începutul meciului, a subliniat Kovac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel