Patru moduri uimitoare de reutilizare a rolelor de la hârtia igienică: distrați-vă împreună cu cei mici și creați lucruri originale

Patru moduri uimitoare de reutilizare a rolelor de la hârtia igienică - distrați-vă împreună cu cei mici și creați lucruri originale. Sursa - pixabay.com
Patru moduri uimitoare de reutilizare a rolelor de la hârtia igienică - distrați-vă împreună cu cei mici și creați lucruri originale. Sursa - pixabay.com

Zilnic, consumăm diverse produse, după care rămân zeci de deșeuri. Unele deșeuri pot fi reutilizate. 

Printre produsele care nu pot lipsi din locuințele noastre se numără, fără îndoială, hârtia igienică. Odată hârtia terminată, rămâne tubul de carton. Evident că l-am putea arunca împreună cu celelalte deșeuri de hârtie și carton sau îl putem recicla.

În ciuda aparențelor, cu ideile potrivite sulurile goale de carton pot avea o utilitate incredibilă.

Există 5 moduri uimitoare de a reutiliza rolele de hârtie igienică, care vă vor uimi.

Prima reutilizare nu presupune lucrări majore, ci este practică și decisivă în rezolvarea unei probleme vechi. Adesea hainele de pe umerașe se aplatizează și se șifonează. Pentru a evita acest lucru, puteți folosi o rolă de hârtie igienică. Doar tăiați-o orizontal la mijloc și așezați-o pe umeraș. Deasupra rolei ei puteți pune rochia, astfel încât să păstreze o formă mai naturală.

Nu mai arunca apa în care au fiert pastele: este aur curat, spun bucătarii

O altă idee ar putea fi să lipiți rolele de hârtie igienică una lângă alta într-o cutie de carton. În felul acesta veți obține un organizator, care să vă pună ordine în diverse obiecte, precum cele de machiaj sau papetărie.

Metoda trei: Pentru același lucru vom avea nevoie de câteva materiale: role goale de la hârtia igienică; bucăți de țesătură colorată sau cu model;  foarfece; bandă elastică.

Metoda patru: Ultimul proiect presupune acoperirea întregului rulou cu material, dar și lipirea unui capăt. Pe acesta din urmă punem o carte grea și îl lăsăm să se usuce. Vom obține un etui pentru ochelari. La capătul deschis pute lipi un nasture și un elastic pentru a închide etui-ul, dacă este necesar.

BONUS. Nu mai aruncați blugii vechi: transformați-i în ceva util și original 

 

Din ce în ce mai multe persoane se dedică reciclării creative. La urma urmei și aceasta este o artă, care ne permite să economisim mulți bani.

Reciclând haine învechite sau uzate, sau obiectele pe care nu le mai folosim, putem crea ceva nou și util fără să facem alte achiziții. Reutilizarea hainelor vechi poate fi destul de interesantă.

Putem recicla și obiecte pe care nu ne-am imaginat vreodată că le putem refolosi într-un mod creativ, cum ar fi becurile de sticlă care nu mai funcționează.

Curăță ușor recipientul pentru ulei: cu această metodă ieftină veți scăpa rapid de stratul de grăsime

În acest articol, veți vedea cum să reciclați blugii vechi, un articol vestimentar, pe care și femeile, și bărbații îl au în dulap. Denim-ul este o țesătură destul de robustă și durabilă. Cu toate acestea, de-a lungul anilor și în urma numeroaselor spălări, chiar și blugii se pot deteriora. În plus, se pot și decolora.

În cele din urmă, nu trebuie să uităm de tendințele modei. Chiar dacă avem blugi care sunt încă în stare bună, dar nu mai sunt la modă, cu greu îi vom purta.

Cearșafuri parfumate după spălare: cu acest truc mirosul va rezista mai mult timp

În loc să aruncăm o pereche de blugi, este bine să fim creativi. Să aflăm împreună ce putem crea. De obicei, din blugi se fac genți, covorașe sau pantaloni scurți. Noi vă sugerăm câteva idei foarte originale.

Ideea 1 - Te va încânta această idee dacă ești o persoană organizată. Poți crea un suport pentru creioane, pixuri, markere. Pentru asta ai nevoie de role de la hârtia igienică și conserve. Bucățile de blugi vor și cireașa de pe tort, căci cu ele vei da creației tale un aspect unic.

Trei moduri neobișnuite de utilizare a cuptorului cu microunde, pe care, cu siguranță, nu le cunoșteai

Ideea 2 - Luați o pereche de blugi din denim vechi și creați din ei perne, păstrând buzunarele.   

Ideea 3 -  Creați suporturi pentru farfurie.  Nu doar că nu vei arunca blugii, dar îți vei proteja și masa. În plus, e o idee foarte bună să folosești buzunarul pentru tacâmuri și gaica pentru șervețel.

Ideea 4 - Cu țesătura de blugi putem acoperi  coperta agendelor și a cărților. Vom proteja caietul și, aplicând buzunarul din partea de sus, îl putem folosi pentru a introduce pixuri, creioane și lanterne pentru a le avea mereu la îndemână. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel