Pasiunea secretă a Iuliei Vântur! Ce spune vedeta

Vedeta a vorbit într-un interviu pe larg despre o pasiune pe care o are şi a făcut dezvăluiri de necrezut.

" Îmi place foarte mult să zbor. Îmi place de când eram copil, visam să zbor, ăsta a fost unul dintre visurile mele. E ca şi cum laşi lumea... cotidianul, da? Îl laşi acolo jos, nu te mai preocupă, eşti în nori. Cu capul în nori, de-a dreptul.Undeva înainte de 18 ani a fost un schimb de experienţă cu şcoala şi atunci am zburat prima dată. Eram atât de entuziasmată, am aşteptat momentul ăla atâta vreme. A fost o experienţă incredibilă pentru mine. Cu cât ne ridicam mai mult creştea inima-n mine de bucurie că în sfârşit zburam. E o altă lume acolo sus, în avion.

Confortul şi să am posibilitatea să fac lşucrurile care-mi plac pentru că tot timpul am luat timpul ăsta de zbor ca pe un timp în care pot să fac lucruri pe care altfel n-aş apuca să le fac. Cum ar fi cititul, vizionatul filmelor, meditaţia chiar sau... nu ştiu, să descoperi un om. Mi s-a întâmplat de multe ori să descopăr oameni lângă mine care au poveşti incredibile de viaţă. În bagajul de mână duce pantofii şi genţile. Neapărat! De ce? Pentru că ţin foarte mult la ei şi nu mi-aş dori să-i pierd. În cazul în care mi se pierde bagajul de cală să-mi rămână pantofii şi genţile. Nu vreau să-i rătăcesc pe nicăieri. Am ajuns fără cadou, cu mâinile în buzunar, doar cu geanta pe care o aveam la mine şi cu laptopul şi bagajul a venit undeva după ziua de Revelion.

Aşa încât tot ce-mi pregătisem eu în bagaje, ţinuta de Revelion, variante... s-au dus pe apa Sâmbetei. A trebuit să merg la cumpărături, noroc că aveam cardul la mine. Dar să nu credeţi că Iulia nu a avut parte de incidente. Mergea la ziua unei prietene, chiar la sfârşitul lunii decembrie şi... i-a fost pierdut bagajul", a spus Iulia Vântur, conform Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel