Pantofii strâmți pot fi lărgiți, cu ușurință, cu un simplu truc. Uită de cizmar

Pantofii strâmți pot fi lărgiți, cu ușurință, cu un simplu truc. Sursa foto: freepik.com
Pantofii strâmți pot fi lărgiți, cu ușurință, cu un simplu truc. Sursa foto: freepik.com

Cu siguranță ai în casă pantofi prea strâmți. Dar fii liniștit, această situație poate fi rezolvată ușor.

Îți poți lărgi singur pantofii și preveni, astfel, bătăturile dureroase. Într-adevăr, poți adopta diferite metode și tehnici pentru a realiza acest lucru.

Să pui niște ziare în pantofi sună nebunesc, dar este un truc folosit de majoritatea cizmarilor. Un lucru este cert: pantofii tăi se vor lărgi. Hârtia de ziar și alcoolul te vor ajuta să-ți lărgești pantofii.

Aceasta este o metodă foarte simplă. Ai nevoie de mai multe ziare pe care trebuie să le strângi într-o minge. Apoi, stropește această minge din ziare cu alcool, folosind o sticlă cu pulverizator. Introdu mingea din ziare în pantofii strâmți și las-o să stea peste noapte. Odată ce alcoolul se va evapora, pantofii tăi se vor lărgi.

Curăță fierul de călcat fără efort: tot ce ai nevoie sunt câteva pastile

Gheața luptă cu pantofii strâmți. Iată o altă modalitate de a lărgi pantofii care sunt prea strâmți. La început, va trebui să pui în pantofi o pungă plină apă. Apoi, bagă pantofii în congelator. Această tehnică va permite pantofilor să se lărgească atunci când apa va îngheța și își va dubla volumul. Aceasta este o tehnică eficientă pentru a-ți lărgi pantofii.

Cartoful este ideal pentru lărgirea pantofilor. Oricât de ciudat pare, această metodă este totuși eficientă. Și din motive întemeiate: cartofii conțin amidon care reține umiditatea, iar acest lucru ajută, de asemenea, la lărgirea pantofilor.  

Aruncă aspirina efervescentă în toaletă: un truc pe care puține gospodine îl cunosc

Uscătorul de păr lărgește pantofii. Aceasta este o metodă populară și dovedită. Ține uscătorul de păr la 15 centimetri de pantofi. Căldura va relaxa pantofii și îi poți modela după bunul plac. Ai grijă însă să nu-ți expui prea mult la căldura uscătorului de păr, deoarece îi poți deteriora.

Șosete groase pentru a lărgi pantofii. Dacă pantofii tăi sunt puțin mai mici, această metodă îți va fi de mare ajutor. Tot ce trebuie să faci este să-i porți cu șosete groase. Acest lucru îi va întinde și îi va înmuia.

Dacă pantofii tăi sunt prea mici, este indicat să-i porți frecvent. Astfel, se vor adapta picioarelor tale și se vor lărgi. Pentru a-ți lărgi pantofii, nu va trebui să mergi la cizmar. Datorită acestor trucuri, pantofii nu te vor mai strânge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel