Ora la care te trezești, lucruri interesante despre sănătatea ta

Rodica Mitu / 30 oct 2018 / 23:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ora la care te trezești poate indica lucruri interesante despre corpul și sănătatea ta emoțională.

Așadar, ora la care te trezești este corelată cu sănătatea ta:

9 - 11 p.m.: Sistemul endocrin este alcătuit din toate glandele din organism care produc hormoni. Echilibrul hormonal este reglat la aceste ore. Odată ce corpul tău se resetează pentru a doua zi, acesta este cel mai bun moment pentru somn. Pentru a recâștiga echilibrul hormonal, poți încerca o rutină de dormit fără stres sau meditația.

11 p.m. - 1 a.m.: Dacă nu dormi în acest interval, este posibil să îți epuizezi stocurile de energie ale vezicii biliare.

1 - 3 a.m.: Dacă te trezești la aceste ore, poate fi vorba despre reprimarea mâniei sau frustrării. Dacă ai avut o zi dificilă sau ai probleme în a renunța la anumite lucruri, încearcă să bei un pahar cu apă rece pentru a încuraja producția sănătoasă de sânge.

3 - 5 a.m.: Plămânii sunt responsabili pentru deplasarea fluxului energetic în întregul corp, precum și pentru asigurarea protecției imune. În acest interval orar, deșeurile toxice pot fi evacuate din plămâni, ajutându-te să renunți la negativitatea fizică și emoțională. De asemenea, dacă te trezești la această oră, s-ar putea să te confrunți cu durere fizică sau psihică.

5 - 7 a.m.: Dacă te trezești la aceste ore, s-ar putea să ai un blocaj emoțional, notează eva.ro.  


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26