Urmărește emisiunea live


Oficial: Dacă fotbalul revine după criză, meciurile NU vor avea spectatori

Fotbalul va reveni „fără îndoială" doar în spatele porților închise, însă este „imposibil" să știm ce se va întâmpla, a transmis corpul care reprezintă ligile de top europene.

Fotbalul va reveni „fără îndoială" doar în spatele porților închise, însă este „imposibil" să știm ce se va întâmpla, a transmis corpul care reprezintă ligile de top europene, conform BBC.

Secretarul general adjunct al Ligilor Europene, Alberto Colombo, a spus că suspendarea sezonului din cauza pandemiei de coronavirus a fost „o criză uriașă".

„Majoritatea" membrilor asociației, printre care și Premier League, promit întoarcerea la fotbal. Însă, el a admis că „număr limitat" de țări, printre care și Belgia, consideră să-și încheie campionatele.

Repornirea competițiilor, prioritară

„Prioritatea până acum a fost să ne concentrăm pe crearea condițiilor de a reporni competițiile în timpul verii, dacă este posibil", a spus Colombo.

„Trebuie să reiei antrenamentele și să impui protocoale proprii. Fără îndoială că se va juca cu porțile închise, pentru ca organizatorii să poată dezvolta un protocol medical, un protocol de antrenament, un protocol de desfășurare a meciurilor", a mai zis el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel