Șoc la Rapid: 10 jucători au fost excluși din lot

FC Rapid a decis rezilierea  pe cale amiabilă contractele a zece jucători.

"Am încetat pe cale amiabilă contractele cu zece jucători, este vorba despre Doman, Săndulescu, Mişa, Negru, Dăruială, Buş, Roşu, Milinceanu, Savin şi Cojocnean. Le mulţumim pentru ce au făcut la Rapid. Au înţeles situaţia, au plecat mulţumiţi pentru că s-a acceptat ceea ce au dorit şi ei. Pe ceilalţi care au rămas în lot ne vom baza în viitor, adică şi în retur.

Aveam un lot numeros, 29 de jucători, iar mulţi dintre aceştia nici nu au jucat şi nici nu puteau juca din punctul de vedere al antrenorului. Conducerea administrativă şi-a spus punctul de vedere în privinţa lor şi atunci e normal să aducem jucători mai valoroşi ca să ne salvăm de la retrogradare. Să nu se supere, dar cu o parte dintre cei cu care am reziliat nu puteam ataca acest obiectiv", a spus team-managerul  Perjă într-o conferinţă de presă.

El a explicat că decizia renunţării la cei zece fotbalişti a fost luată de conducerea tehnică şi administrativă a clubului. "Decizia a fost luată de conducerea administrativă împreună cu staful tehnic. Dacă este oficial domnul Dinu Gheorghe în conducerea administrativă poate să confirme dumnealui. Dânsul este însă alături de noi 100 la sută, ne sprijină în activitatea dânsului. Nu ia decizii, ne consultăm, vine cu păreri. Ne ajută cu experienţa dumnealui în continuare", a menţionat Perjă.

"Dacă vom găsi jucători mult mai valoroşi decât cei care au rămas în lot atunci vom mai rezilia şi altora", a adăugat Perjă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel