EXCLUSIV  Oana Zăvoranu, gânduri despre mama ei, Mărioara: Nu este posibil așa ceva!

Oana Zăvoranu a revenit la sentimente mai bune pentru mama ei! 

Continuăm azi cu cea de-a doua parte a interviului cu vedeta, în care ne-a mărturisit pentru DC News câteva cuvinte despre mama ei, Mărioara Zăvoranu, dar și cum a avut loc împăcarea cu medicul estetician Marek Vâlcu, cu care s-a judecat după scandalul de șantaj. 

- Vreau să te întreb dacă  crezi că mama ta ar fi fost mândră de tine și de toate aceste investiții importante pe care tu le-ai făcut în ultima vreme?

Eu zic că dacă există viață de apoi, ceea ce nu aș știi să îți spun că există sau nu, că nu s-a întors nimeni de acolo. Dar dacă ar există, cu siguranță, eu zic că ar fi mândră, pentru că nu ar avea de ce să nu fie mândră, am făcut lucruri extraordinar de bune, sunt un om echilibrat și de un singur lucru îmi pare rău, că nu mi-a dat ocazia să pot să demonstrez cât timp trăia, că pot să fac lucrurile astea, să-mi fi dat o șansa! Atâta tot!

 (oar_w460)

(oar_w460)

- Ai renunțat definitiv la ideea de a avea un copil? S-a tot scris că ai fost însărcinată, că ai pierdut copilul….

Nu, nu, era vorba de  ideea unui copil cu mamă surogat. Din păcate în România nu este posibil așa ceva, în America se poate face lucrul asta. Poate dacă o să simțim și o să fie momentul, o să fac treaba asta în America. În România este exclusă varianta, legile românești sunt…

- Am văzut că te-ai împăcat cu Marek Vâlcu și că este alături de tine la evenimentul de lansare al parfumului tău, June 16. De cât timp nu v-ați mai vorbit?

Nu am vorbit de când am terminat procesul cu el. Eu știu că el ține foarte mult la mine, și eu țin la el. A fost o mizerie care nu trebuia să se întâmple între noi, e bine că am trecut-o, pentru că suntem niște oameni deștepți și sentimentele și anii care ne-au unit (îl cunosc pe Marek de când era el tânăr și abia venit pe piață) au spus că nu e voie și nu au de ce să stea  în fața unor neînțelegeri, pentru că viața probabil e frumoasă, merge mai departe, și el e floricica mea, și eu sunt floricica lui și a fost super  emoționant.

(oar_w460)

(oar_w460)

- La ce alte  intervenții estetice îți mai dorești  să mai  recurgi? Crezi că îți mai lipsește ceva?

La sâni nimic, de 8 ori e gata, nu știu ce să zic, deocamdată nu mă gândesc. Sunt mulțumită acum, dar mai îmi vine mie câte ceva…Vă anunț!

Aici puteți citi prima parte a interviului cu Oana Zăvoranu pentru DC News!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel