Oana Stancu, primele declarații după ce a născut-o pe Maria Victoria. "Oamenii s-au rugat pentru mine"

Oana Stancu este o femeie împlinită. A adus pe lume o minunăție de fetiță, pe Maria. Vestea cea mare a fost dată de Mihai Gâdea pe pagina sa de Facebook. A fost o perioadă foarte grea pentru Oana Stancu, dar iată că a reușit să învingă boala.

O minune a venit în viața ei când se aștepta mai puțin, iar acum ceea ce părea doar un vis a devenit realitate. Acum, după o luptă dură, Oana Stancu se poate declara învingătoare: a devenit mămică și își poate strânge în brațe fetița, minunea pe care o aștepta de atâta timp. Îndrăgita jurnalistă a acordat un interviu pentru "Sinteza Zilei", de la Antena 3, unde a vorbit despre începutul celei mai frumoase perioade din viața ei.

Maria Victoria, minunea din viața Oanei Stancu

"Este o minune. Parcurgând aceste luni, am cunoscut foate multe femei în situația mea. Am întâlnit foarte multe cazuri fericite la etajul cinci de la Spitalul Universitar, acolo unde am stat. Fiecare avea o situație complicată. Sunt motive pentru care am vrut să fiu în această seară cu telespectatorii noștri. În primul rând vreau să le mulțumesc. Am vazut cum ai început emisiunea. Am vrut să vorbesc pentru că am simțit căldura oamenilor cât am lipsit. Mi-au trimis flori și vorbe de încurajare. Este extraordinar să faci asta pentru un străin. Oamenii s-au rugat pentru mine. Al doilea motiv pentru are am vrut să ne întâlnim a fost acela de a transmite celor care ne urmăesc informațiile pe care eu le-am acumulat în această perioadă. Am constatat că sunt foarte multe cazuri similare cu al meu. Trebuie făcut ceva. Nu știu câți oameni își permit un tratament. Sunt cazuri în care femeile au pierdut multe sarcini din cauza bolii. Este cumplit. Oricine își poate imagina cât este de dureros. Sunt alte femei care își duc sarcina la bun sfârșit. O problemă de coagulare a sângelui poate avea foarte multe complicații. Oamenii ar trebui să știe", a spus Oana Stancu la Antena 3.

VEZI ȘI: Oana Stancu a născut. "Este o învingătoare"-FOTO


Jurnalista a vorbit și despre micuța Maria Victoria: "Nu vreau să fac exces în a invoca numele lui Dumnezeu. Este și păcat, dar trebuie spus că Maria a venit pe lume cu câteva săptămâni mai devreme și în ultimele săptămâni, eu am luptat pentru ea în fiecare zi. Am luptat și pentru fiecare oră. Când am aflat înainte de Paște că nu mai e mult timp până voi naște, aveam inima strânsă. Mă bucuram că am ajuns până aici, dar aș fi vrut să depășim totul și să mai câștigăm timp".

Un exemplu pentru toate femeile

Oana Stancu a zis că este un exemplu pentru toate femeile care trec prin dificultăți și se gândesc să renunțe la visul lor de a deveni mame: "Trebuie să înțeleagă că se poate. Eu sunt exemplul viu că se poate. Dacă faci ce trebuie și îți asculți medicul, totul se poate. Maria este perfect sănătoasă".

VEZI ȘI: Oana Stancu, în lacrimi: Ar fi fost fatală, dar s-a întâmplat o minune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel