Oana Stancu, în lacrimi: Ar fi fost fatală, dar s-a întâmplat o minune

Oana Stancu a fost invitata lui Mihai Gâdea, duminică seară, la "Sinteza zilei". Ea a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre situația dramatică prin care a trecut, care a smuls-o din casele telespectatorilor Antena 3, dar și despre minunea din viața ei. 

Iată ce a spus Oana Stancu:

"Au fost luni foarte grele și motivul pentru care am lipsit a fost legat de imposibilitatea fizică de a fi în studiou. Orice tensiune ar fi fost fatală, chiar și un 14 cu 8. Nici n-am fost dată afară de oamenii domnului Ponta. Am răspuns pe cât se putea. Acum sunt aici din respect față de telespectatorii noștri. Acum sunt într-un oarecare echilibru. În săptămânile următoare se prevede că nu va mai fi așa. Sunt momente în viață când nu știi pe unde să o apuci. Anul acest a început pentru mine cu o problemă gravă în familie. Am primit un telefon de la domnul Voiculescu, cu care vorbisem o singură dată, și mi-a spus că 'orice ar fi, suntem lângă tine'. Inițial, nu i-am răspuns pentru că nu-i știam numărul. Avem în familie o afecțiune genetică. Mama mea are o parte, sora mea mai mult, eu și mai mult. În corpul meu se bat două pachete de gene: unele care provoacă coagularea sângelui și unele care dau hemoragii. Un lucru d-ăsta mic te poate omorî, pentru că un cheag de sânge poate ajunge la creier, la inimă. Boala se numește trombofilie. Orice tensiune mică putea să fie foarte gravă. A existat un episod în trecutul meu: am fost într-o semicomă 31 de ore. Medicii au suspectat că e posibil să mi se fi dat ceva, dar am vrut să-mi păstrez mintea calmă. Pot să spun că în viața mea a venit o minune. Veste cea mare a fost că, pe un fond în care organismul meu se degrada și era imposibil ca eu să am un copil, voi avea un copil. Asta însemnă o luptă extraordinară pentru viața copilului meu. Astăzi se împlinesc 28 de săptămâni și de aici se numește naștere prematură, nu avort. Cea mai grea a fost decizia de a merge mai departe, știind că poate fi un copil cu probleme. Am spus că am luptat pentru atâția copii cu probleme, cu atât mai mult lupt pentru al meu, dar este greu când totul depinde de tine. Sunt în momentul ăsta un om cu inima plină. Nu înseamnă că acum suntem bine, dar am încredere că va fi bine, că Dumnezeu nu mă lasă, că nu o să fie un dezastru momentul când o să vină pe lume fetița mea, pentru că e fetiță, că voi naște la termen. Viața e fabuloasă când vine cu de toate".

Jurnalista a dezvăluit că fetița se va numi Maria, după bunica sa, și Victoria. Oana Stancu a mai spus că riscurile pentru viața ei, în condițiile sarcinii, nu mai vrea să le ia în considerare.

VEZI și: De ce nu a mai apărut Oana Stancu la Antena 3. Gâdea: Se luptă pentru viața ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel