Oana Sîrbu, atacată după ce a zis despre proteste

Oana Sîrbu a fost atacată după i-a dat o replică unui internaut care a invitat-o să se alăture protestelor din Capitală. Ea spusese că face artă, nu politică și mitinguri.

"Oana, te așteptăm în seara asta în Piaţa Victoriei. Avem nevoie de voi... Asta în cazul în care îţi pasă încotro se îndreaptă România!", a fost apelul unui internaut la una dintre postările făcute de Oana Sîrbu.

Artista a replicat că pentru România "a făcut enorm și numai lucruri frumoase" și a subliniat că face parte dintr-o pătură profesională care ar fi trebuit protejată de cei care acum se plâng de punctul în care a ajuns țara. 

(w670)

Ulterior, Oana Sîrbu probabil a șters comentariile pentru că acestea nu mai apar, dar - pe pagina sa de Facebook - curg comentariile în care este atacată.

Redăm o parte dintre acestea:

- "Oana, sa intelegem ca pe tine nu te afecteaza ceea ce ne face acest Guvern format din oameni corupti? Cine te-a chemat la protest sunt sigur ca din cauza a ceea ce ai facut pt aceasta tara chiar prin prisma filmelor tale, a facut-o. Sunt curios daca pe Stefan Banica Jr. l-au chemat? Dincolo de toate astea, important este sa fim un popor unit, pasnic si mai ales un exemplu pozitiv de urmat pt altii";

-  "Ne spui 'Duminica placuta'????? Dupa cele scise despre chemarea la protest???? Ce ai facut tu pentru aceasta țara? In afara de a lucra pentru bani si ca ti-a dat tot tara posibilitatea sa faci ce-ti place??? Rusine!!! V-ati invatat numai sa cereti, sa aveti pretentii si va credeti toti teribili modele si simboluri daca va fotografiati cu unii mai cunoscuti ca voi. Deci inca o dezamagire pentru mine ca de multe ori in ultima vreme!!";

- "Aha, deci chiar ai șters comentarii, dar prea târziu"

- "Oana Sîrbu mi-a marcat ca Spam comentariul în care mă întrebam de ce a șters comentariile precedente, dacă era sigură că are dreptate. Și zi așa, Oana, câte comentarii mai ștergi? Văd că au mai apărut unele la postarea de mai sus, le ștergi și pe alea? Așa știi să-ți asumi ceea ce scrii?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel