"O să iasă președinte mai degrabă Simion". Carmen Harra, previziuni pentru 2024: "Influențe care vin din afară"

George Simion - Inquam Photos / Octav Ganea
George Simion - Inquam Photos / Octav Ganea

Carmen Harra a făcut previziuni pentru anul 2024.

"Omenirea se va schimba peste noapte, în zece ani de-acum încolo. Ne trezim deodată într-o altă lume. Este greu de crezut, dar dacă stai să te gândești și Biblia spune asta. Că peste noapte ceva se întâmplă. Dar asta nu acuma, mai durează. Între timp, este faza asta a bătăliilor. Schimbarea din România este fundamentală. De data asta, să vă amintiți vorbele mele - 2024 aduce o schimbare din rădăcini”, a spus Carmen Harra, potrivit România TV.

"Sunt niște influențe care vin din afară”

"De data asta, mutațiile care vin în anul ăsta fatidic, un an karmic, un an care are o rezonanță mult mai puternică decât ultimii 20 și ceva de ani, sau 30 de ani, anul ăsta vine și zguduie din rădăcini structurile și aduce niște schimbări poate fără precedent” spune Carmen Harra. 

Aceasta consieră că partidele vechi din România pot ”să înceapă o altă viață”. ”În România au făcut cât au putut. După părerea mea,  ei sunt pe ducă. Timpul lor se încheie în 2024”. 

Cu privire la președinție, ea îl vede președinte pe liderul AUR: "O să iasă președinte mai degrabă Simion".  ”Îl văd mai puternic pe George Simion. Dar sunt niște schimbări care vin prin februarie, martie, aprilie, care schimbă situația în România. Și sunt niște influențe care vin din afară”, a spus Carmen Harra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel