O rivalitate la locul de muncă putea fi FATALĂ. Nu și-ar fi dat seama niciodată

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

O femeie a dezvăluit cum o rivalitate cu o colegă de la locul de muncă îi putea fi chiar fatală.

Conform The Guardian, italianca Alice Bordon mereu a avut încredere în colega sa și nici până în ziua de astăzi nu își poate imagina aproape a fost „eliminată” cu ajutorul unor calmante amestecate în cafea.

Colega sa, Mariangela Cerrato, a fost condamnată astăzi la patru ani de închisoare cu executare. Aceasta a încercat să o discrediteze pe Bordon în fața șefilor lor, într-un moment în care firma pentru care lucrau a început disponibilizări.

Totul a început acum 3 ani

6 octombrie 2017 este data la care a început povestea. Cerrato întotdeauna le aducea cafele colegilor săi de muncă, în regiunea Piemont a Italiei. „De obicei, doar sorb cafeaua, însă în acea zi am dat-o pe toată deodată pe gât”, a spus Bordon. La scurt timp, ea și-a pierdut echilibrul și aproape a rămas fără cunoștință. Dusă la spital, doctorii au crezut că a avut un AVC. Ea a avut aceeași reacție după ce a băut alte cappuccinouri cumpărate de Cerrato, iar într-una dintre ocazii a intrat cu mașina într-un zid.

De Crăciun în același an, ea a devenit suspicioasă. „Și-a luat câteva zile de concediu și, în acea perioadă, am fost bine”, a mărturisit Bordon. „M-am gândit că există o legătură între cafeaua sa și crizele pe care le aveam. Un neurolog m-a sfătuit să nu beau timp de o lună, așa am făcut”.

Cum a făcut legătura între probleme și colega de la muncă

La câteva luni distanță, Bordon a acceptat o altă cafea de la Cerrato, însă a băut doar jumătate. „Am pus restul într-un recipient și testele au dezvăluit că avea o cantitate de calmante de 10 ori mai mare decât este recomandat”, a mai spus italianca, explicând că acela a fost momentul când colega sa a fost prinsă de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel