O nouă confruntare în trending: Megan Thee Stallion și Nicki Minaj au ajuns la cuțite și domină topurile muzicale cu două diss-uri

Foto: Captură de ecran Youtube
Foto: Captură de ecran Youtube

"Hot Girl Summer" s-a încheiat oficial pentru Megan Thee Stallion și Nicki Minaj, care sunt implicate acum într-o ceartă aprinsă pe rețelele de socializare.

Până acum, relația dintre cele două artiste de rap părea amiabilă, dar tensiunile au explodat vineri când Megan, în vârstă de 28 de ani, a lansat noul său single, "Hiss".

Megan a luat în vizor mai mulți hateri în piesă, fără a le da nume, dar mulți fani cred că ea a ironizat-o pe Minaj, în vârstă de 41 de ani, și pe soțul ei. Situația a determinat-o pe Minaj să-i răspundă lui Megan pe Instagram Live și pe X.

Într-o postare, Minaj a părut să spună că Megan este o "mincinoasă manipulatoare" și că folosește ghostwriteri pentru muzica ei.

"Fiecare album pe care l-a lansat vreodată = eșec", a mai scris Minaj despre Megan.

O privire mai detaliată asupra confruntării lor actuale

Deși dezacordul dintre Minaj și Megan a atins cote maxime vineri, drama ar fi început să se dezvolte anul trecut.

În martie, revista XXL a relatat despre lansarea piesei lui Minaj "Red Ruby Da Sleeze", care făcea referire la cai în primul vers.

"Seven-hundred on 'em horses when we fixin' to leave (Uh-oh)/But I don't fuck with horses since Christopher Reeves", spuneau versurile.

Unii fani credeau la momentul respectiv că versurile lui Minaj ar fi putut fi îndreptate către Megan, dar nu este clar ce ar fi putut determina această aluzie.

XXL a relatat într-un articol separat din septembrie 2022 că cele două ar fi putut avea un conflict când Minaj a spus la Queen Radio că cineva a sugerat că aceasta ar fi băut alcool în timpul sarcinii. Mai târziu, Megan a negat că ea ar fi pornit zvonul, a relatat publicația.

Nicki i-a răspuns cu un diss

Megan a intrat în trending pe X, vineri. Fanii cred că Megan a ironizat-o pe Minaj și pe soțul ei în piesa "Hiss", lansată zilele trecute, deoarece într-un vers a făcut referire la o lege federală privind delicvenții sexuali.

"These hoes don't be mad at Megan, these hoes mad at Megan's Law / I don't really know what the problem is, but I guarantee y'all don't want me to start", se arată în single-ul lansat de Thee Stallion.

„Legea lui Megan” este o lege federală din SUA care cere tuturor statelor să înființeze registre de delicvenți sexuali. Petty, soțul lui Minaj, este un delicvent sexual înregistrat după ce a pledat vinovat în 1995 pentru tentativa de viol a unei fete de 16 ani. A fost condamnat la patru ani de închisoare.

Apoi, în iulie 2022, Petty a fost condamnat la trei ani de probațiune și un an de detenție la domiciliu pentru că nu s-a înregistrat pe lista delicvenților sexuali din California.

Drept războnare, Nicki Minaj a scos un diss azi-noapte - ”Big Foot” - în care o amenință pe Megan Thee Stallion că dacă nu își cere scuze în 24 de ore va face publice mai multe detalii care i-ar putea ruina cariera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel