O femeie și-a pierdut poșeta în Anglia, iar după un an a fost găsită în Turcia

Posetă pierdută în Anglia, găsită în Turcia / Imagine de Q K de la Pixabay
Posetă pierdută în Anglia, găsită în Turcia / Imagine de Q K de la Pixabay

O femeie şi-a pierdut poşeta în Anglia, iar după un an a fost găsită tocmai în Turcia. 

În septembrie 2019, când şi-a pierdut poşeta, Nikita Turvey a întors casa cu susul în jos în speranţa că o va găsi pe undeva. Tânăra în vârstă de 24 de ani din Harlow, Essex a crezut că nu mai există nicio şansă să o recupereze. Aşa că, şi-a făcut alte carduri bancare, altă legitimaţie de serviciu și și-a schimbat și actul de identitate, scrie BZI.

În noiembrie 2020 însă, femeia a primit un mesaj de la un străin pe Instagram. Bărbatul respectiv i-a trimis o fotografie cu legitimaţia de student care era în poşetă pierdută.

Kaya, care lucrează la o firmă de reciclare, a găsit poşeta la el la serviciu şi s-a gândit s-o restituie aparţinătorului. Cei doi discută destul de des pe reţelele de socializare, iar Nikita susţine că i-ar plăcea să se întâlnească cu Kaya, dacă acesta ar veni în UK.

Care este explicația 

Habar nu aveam că deşeurile noastre sunt trimise în Turcia. Cumva mi-am asumat faptul că sunt trimise în străinătate, dar nu am realizat la ce scară o facem. Din acel moment am învăţat mai multe despre ceea ce facem cu deşeurile noastre şi i-am scris unui parlamentar pentru a-i transmite îngrijorările privind acest subiect. Noi supraîncarcam de-a dreptul Turcia, şi alte ţări cu deşeurile noastre. Mi se pare atât de greşit că nu avem singuri grijă.”, a declarat Nikita Turvey.

Sursă: BZI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel