Numele ales de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru fiul lor

Foto: Instagram @daniotil
Foto: Instagram @daniotil

Fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil, care a venit pe lume acum aproximativ două săptămâni, are două prenume. 

După o perioadă în care i-au spus „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales două prenume pentru fiul lor. Soția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit numele pe care îl poartă micuțul printr-o postare pe Instagram: Luca Tiago.

Anterior, în cadrul emisiunii de la Antena 1, colegii l-au întrebat pe Dani ce nume au ales el şi Gabriela Prisăcariu pentru fiul lor, iar el a spus că băieţelul va purta un nume format din 4 litere.

"Nu-mi spune că i-ai pus Dani Oțil Jr!?", i-a spus imediat Răzvan Simion.

Dani Oțil nu a răspuns răutății colegului său așa că s-a rezumat doar la un zâmbet.

Momentul nu putea fi trecut cu vederea, motiv pentru care colegii săi din platou au început să-și dea cu părerea și să facă glume referitoare la numele bebelușului conform detaliilor date de Dani, făcând referire la colegii de la televiziunea concurentă, PRO TV.

"Busu, Neti, Lora, Cove", au fost propunerile care au stârnit hohote de râs în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ce ar vrea Dani Oțil să îi facă fiului său încă de la 6 ani

Dani Oțil a dezvăluit în emisiunea pe care o prezintă ce planuri are cu fiul său. Totul a fost doar o glumă, dar replica lui a surprins multe mame.

"Îl tatuez de la 6 ani, să fie rău acolo la noi în cartier în Corbeanca. Că noi o să fim bătrâni. Ce cursuri de balet? Dimineața când mergem la grădiniță ne dăm cu zăpadă pe burtă, o să fim duri", a spus Dani Oțil despre bebelușul său, în glumă.

Mai mult, prezentatorul a reacționat acid după ce mai mulți urmăritori l-au atacat că a scos copilul afară din casă deși e abia născut.

"Am de zece zile bebeluș și mi-am dat seama ca există mulți ”specialiști” în neonatologie pe rețelele de socializare. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară? Că cică e prea devreme.

Cică 2-3 luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima dată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o fană în loc să îi scrie prietenei ei că ia uite-o și p-asta scoate copilul așa devreme afară, i-a scris, de fapt, Gabrielei", a mai spus Dani Oțil în emisiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel