Urmărește emisiunea live


Nu mai aruncați zațul de cafea: valorează cât aurul pentru plante 

Nu mai aruncați zațul de cafea - valorează cât aurul pentru plante. Sursa - pixabay.com
Nu mai aruncați zațul de cafea - valorează cât aurul pentru plante. Sursa - pixabay.com

Pe rafturile magazinelor se găsesc foarte multe produse pentru plante, dar acestea pot fi înlocuite cu unele făcute în casă din ingrediente simple. În plus, și fără costuri.

Astăzi vom vorbi despre zațul de cafea, pe care, de obicei, îl aruncați la gunoi. Să știți că nu ar trebuie să o mai faceți. Zațul de cafea poate fi folosit în locul îngrășământului și vă poate ajuta să economisiți mulți bani.

Cum puteți pregăti un amestec pentru plante, cu ingrediente simple pe care le aveți deja acasă?

Ai prea multe mere? Prepară niște gogoși pufoase și delicioase

Dar mai întâi, să vedem la ce mai putem folosi zațul de cafea în afară de grădinărit. În primul rând,  această pudră poate fi folosită în preparatele culinare. De exemplu, poate fi adăugat în clătite sau în deserturi pentru a le da un gust deosebit.

Alternativ, zațul poate fi folosit ca exfoliant corporal datorită granulelor sale.

Chiuveta din oțel inoxidabil s-a înnegrit? Un produs ieftin vă scapă de problemă și vă scutește de cheltuieli

Când vine vorba despre grădinărit, zațul acționează mai bine atunci când este amestecat cu alte elemente. Zațul de cafea se combină excelent cu cojile de ouă, tocate mărunt.

O altă combinație recomandată este cea cu apă minerală și scorțișoară. Amestecați toate ingredientele și puneți câte o linguriță din produs în ghivecele cu flori. Prin amestecarea acestor trei ingrediente veți obține un produs, bogat în în potasiu, fosfor și azot. Prin urmare, acest produs poate înlocui cu succes îngrășămintele chimice scumpe, pe care le cumpărați din magazine.

BONUS. Trei plante de cameră îți aduc succes și bogăție. Dacă le îngrijești cu dragoste, te transformă în milionar

Florile de cameră ne încântă cu frumusețea lor și ne parfumează casele. Dar puțini știu că unele plante pot aduce succes financiar proprietarilor. 

În timpul înfloririi plantelor, energia banilor prinde viață, ceea ce îi stimulează pe locuitorii casei la un efort profesional pentru un venit sporit.

Pe primul loc de află orhideea. Frumusețea și fragilitatea acestei flori sunt greu de observat. Cu toate acestea, energia sa puternică, deși invizibilă pentru ochi, poate aduce proprietarul său un pumn de bani. În timpul înfloririi, orhideea stimulează activitatea mentală și fizică a proprietarului său. De aceea nu este recomandat să o țineți dormitor.

Aceste plante incredibile încurajează oamenii să lupte pentru noi obiective, îi stimulează să-și dezvolte calitățile profesionale și să-și sporească veniturile. Proprietarii de orhidee au mereu venituri bănești.   

Puneți bile de vată în ghivecele plantelor de interior. Secretul grădinarilor cu experiență, dezvăluit

Locul al doilea revine plantei Cyclamen. Această floare își tratează proprietarii în același mod în care este tratată. Dacă este îngrijită bine și înconjurată de iubire, planta își răsplătește financiar proprietarul. Dar când este neglijată și nu este udată deloc, planta devine un adevărat vampir energetic.

Cyclamenul este capabil să fure de la proprietarul său dorința de a munci, de a atinge noi culmi și îi distruge complet potențialul financiar. Dacă deja aveți în casă această plantă, ar fi bine să nu o neglijați.  

Opt plante de interior potrivite pentru baie: transformă camera într-o oază de verdeață

Frumoasa mușcată ocupă locul al treilea. Mușcata nu este doar o sursă de energie bani, dar creează o aură de prosperitate în jurul proprietarului său și îl plasează pe un val financiar. Dacă ai mai multe mușcate în casă, fără îndoială, treburile financiare ale familiei se vor îmbunătăți în curând. Cu toate acestea, mușcata are un miros foarte specific, așă ca nu o puneți în dormitor sau în camera copiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel