EXCLUSIV  Ce face acum Mihaela Tatu. Secretele vedetei, dezvăluite. Ce cale a ales după cariera în TV

Facebook - Mihaela Tatu
Facebook - Mihaela Tatu

Mihaela Tatu, fosta prezentatoare TV a emisiunii „De 3x femeie”, a acordat, pentru Spectacola, un interviu în exclusivitate.

Mihaela Tatu a acordat Georgianei Ioniță un interviu în care a vorbit despre călătoria sa personală, despre cariera sa în media, dar și despre rolul său în formarea persoanelor care vorbesc în public. 

„Noi ca popor suntem deficitari în felul în care transmitem informația. De fapt nici măcar nu o transmitem. Nu suntem capabili, dacă suntem luați pe nepusă masă să punem în cuvinte dorințele emoțiile, împlinirile, nemulțumirile. Și atunci e nevoie de povestea asta. M-am perfecționat, m-am pus și am învățat. Am învățat temeinic și continuu să mă perfecționez pentru că sunt domenii unde lucrurile se întâmplă cu foarte multă viteză”, a spus Mihaela Tatu despre cariera sa, în care ajută atât tineri, cât și profesioniști să se exprime și să vorbească în public. 

„Indiferent de dezvoltarea tehnologiei în domeniul comunicării, vorbirea va rămâne cel mai important mijloc de comunicare”, a punctat fosta prezentatoare TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel